Hoşgeldiniz  

Akdeniz Şampiyonu  Kemer Masterler

Semih Köken | 20 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Akdeniz Şampiyonu  Kemer Masterler

masterler kemer (5)Kemer Masterler Akdeniz Bölgesi olarak, Antalya ve Kemer’i Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Teke ve Göller Yöresi Masterlar Futbol Ligi’nde Uşak Masterlar Futbol Takımı’nı penaltı atışlarında 3-2 yenen Kemer Masterler Futbol Takımı, şampiyon oldu. Kemer Masterlar şampiyonluk kupasını maçta 3 penaltı kurtaran Kaleci Cevdet’e armağan etti.

Kemer Belediyesinin sponsorluğunda “Teke ve Göller Yöresi Masterlar” şampiyonası bu gün oynanan final maçları ile sona erdi. Sabah saatlerinde ilk maça çıkan ve rakibi Side Masterlerle yarı finalde karşı karşıya gelen Kemer Masterler 35. Dakikada Koray’ın attığı golle ilk 30 dakikayı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda yine günün başarılı ismi Koray kendisinin ve takımının ikinci golünü 50 dakikada atarak takımını 2-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Side Masterler sahadan çekilerek komite tarafından 3-0 hükmen yenik sayıldı.

Final maçında karşılaşan Kemer Masterler- Uşak Masterler 60 dakikada berabere tamamlanınca maç ta penaltı atışlarına gitti. Günün başarılı ismi Kaleci Cevdet 3 panaltı atışını kurtararak takımını şampiyon yaptı. Penaltı atışlarında, Koray, Yusuf ve Altay penaltı vuruşlarını golle süsleyince Kemer Masterler maçı 3-2 kazanarak Akdeniz Bölge Şampiyonu oldu. Akdeniz şampiyonu olan Kemer Masterler Antalya ve Akdeniz Bölgesini Türkiye şampiyonasında temsil edecek.

 

Maçtan sonra her iki takım da toplu fotoğraf çektirerek birlik ve beraberlik mesajı vererek türbinlerden büyük alkış aldılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle