Hoşgeldiniz  

Akdeniz Elektrik’ten yangın önlemi

Semih Köken | 27 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Akdeniz Elektrik’ten yangın önlemi

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Manavgat İşletme Müdürlüğü, hava sıcaklığının artması nedeniyle artan yangın ihtimaline karşı ağaç dallarını elektrik hatlarına temas eden ağaç dallarını budadı.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. personelleri, elektrik kaynaklı olası bir yangın ihtimalini en aza indirmeye çalışıyor. Özellikle Karaöz, Dikmen, Beşkonak, Yaylaalan, Tilkiler, Değirmenli mahalleleri ile yayla köylerinde çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da ilçe merkezi ve kırsalda hat bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Antalya Doğu İlçeleri Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, sorumlu oldukları tüm bölgelerde olduğu gibi Manavgat sakinlerine de kaliteli ve sürekli enerji vermek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. İşyeri ve hanelerde meydana gelebilecek kazaları, yapılan bu çalışmalarla en aza indirmeye çalıştıklarını belirten Uğur Osman Koç, “İçinde bulunduğumuz mevsim, orman yangınları için oldukça elverişli. Hatlarımıza temas eden ağaçların dallarını keserek olası aksiliklerin de önüne geçmeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz ayrıca sürekli enerji akışını sağlamak için de sahada canla başla çalışıyor. Gayretle çalışan tüm ekiplerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle