Hoşgeldiniz  

Akdeniz Elektrik’ten ‘Demokrasi Şehitleri’nin Ailelerine Destek

Semih Köken | 14 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Akdeniz Elektrik’ten ‘Demokrasi Şehitleri’nin Ailelerine Destek

Akdeniz Elektrik, 15 Temmuz’da darbeye karşı duran demokrasi şehitlerinin aileleri için Akdeniz Bölgesinde bağış kampanyası düzenledi. Antalya’da ağırlanan 4 şehidin ailesine toplanan bağışlar sunuldu.

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine, Akdeniz Elektrik’ten destek geldi. Akdeniz Elektrik çalışanları tarafından toplanan bağışlar, şehit ailelerine teslim edildi.

15 Temmuz darbe girişimine karşı şehit olan Burdur’dan Akif Altay, Antalya’dan Muhammet Oğuz Kılınç, Korkuteli’nden Yasin Ağıroğlu ve Manavgat’tan Cennet Yiğit’in, aile ve yakınları için Akdeniz Elektrik tarafından yapılan bağış kampanyasında çalışanların topladığı bağış tutarı ve bir o kadar da elektrik şirketi tarafından destekte bulunuldu. Toplanan bağış, 4 şehidin ailesine eşit olarak dağıtıldı.

Akdeniz Elektrik Konuk Evi’nde ağırlanan şehit aileleriyle buluşmaya, Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürü Murat Yiğit, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal ve AKDEN Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri AŞ Genel Koordinatörü Bahadır Müdüroğlu katıldı.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, “Vatanları uğruna canlarını veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Şirket olarak çalışanlarımızın bu bağışı organize etmeleri ve katılımları bizleri çok duygulandırdı. Umuyoruz bu bağışlarla şehit ailelerimizin yaralarını bir parça da olsa sarabiliriz.” dedi.

Buluşma sonrasında şehit aileleriyle birlikte yemek yenirken, Türk bayrağı önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı. – ANTALYA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle