Hoşgeldiniz  

Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulundan Başkan Gül’e Ziyaret

Semih Köken | 15 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulundan Başkan Gül’e Ziyaret

 

(TURSAB) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahin ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.
Ziyarette TURSAB Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahin Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kerim Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu hazır bulundu.
(TURSAB) Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahin yaptığı konuşmada; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Tüm Türkiye’de şehir şehir dolaşarak Kemer tanıtımını yapmasını takdirle karşılandığının altını çizerek, bu tür çalışmaların tüm belediye başkanlarına örnek olmasını diledi. Bu sezon turizmde büyük sıkıntılar yaşandığını anlatan Şahin; “geçtiğimiz yıllarda turizmde çalışan 120 bin ile 130 bin çalışan bu sezon iş başı yapamadı. İnşallah iç turizmde bir patlama yaşarsak turizmde yaşanan sıkıntılar da azalır.” Dedi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, TÜRSAB Akdeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanını ve Yönetim Kurulu üyelerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin turizmin temelini oluşturduğunu ifade etti. 2016 turizmine değinen Başkan Gül, Akdeniz Bölgesi turizmden ne kadar etkileniyorsa Kemer’de o kadar etkilenmektedir. Biz Kemer Belediyesi olarak yurt dışı ve yurt içi tanıtım, reklam ve promosyon faaliyetleri ile Kemer’in tanıtım çalışmalarını sürdürüyoruz derken, Kemer bölgesinin bu krizden en az etkilenen bölge olacağının da altını çizmeyi ihmal etmedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle