Hoşgeldiniz  

AKA “400 BiN TL (MiLYAR) BORÇ öDEDiM”

Semih Köken | 12 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

AKA “400 BiN TL (MiLYAR)  BORÇ öDEDiM”

AKA “2014 Yılının 7.ayında 400 Bin Tl yani eski parayla 400 milyar borçla kooperatifi devir aldım. Borç bitince yönetime girmeye kalktılar benim anlım ak borçları bitirip teslim ediyorum”

Kemer Kuzdere Tur kooperatifi yaptığı seçimle göreve Galip Çelik tekrar geldi.
Konu hakkından dim dik durduğunu dile getiren Eski Başkan İsmail Aka Gündemi değirlendirdi.
Aka “Galip Çelik yönetiminden Kooperatifi devir aldığımda KemerBelediyesine 400 Bin TL borç vardı.Maliye 36 bin tl borcu vardı SSk ya da 14 bin tl borçumuz vardı. Sadece 12 bin tl Kemere Belediyesine bsorçumuz kaldı onuda hemen tatilden sonra yatırıldı.Biz Bu iki yıol içinde üyelerimizinde gayretiyle herkesten bu paraları topladık.Birlik ve beraberlik içinde bir yönetim sergiledik.Kimseye Borcumuz kalmadı ve kalmazda.
Ançak borç bitince Koop içinden çatlak sesler çıkmaya başladı.İşte yönetime gireceğiz diye laflar çıkmaya başladı. Bende dedimki biz aldığımızda kimse yanaşmadı.Borç bitince adaylar çıkmaya başladı.
–AKA “ Asla aday olmam ben yapaçağım yaptım gerekeni de kamuoyu ile paylaşaçağım diyorum Gerisi zaten halkımız takdir eder diye düşünüyorum.”
—Peki borç bitti Galip Çelik tekrar seçildi tekrar borç yaparlarsa İsmail Aka tekrar gel mi denecek..?
–AKA “ Yok o kadar da değil sanmıyorum İsmail Aka bu Kooperatife gecesini gündüzünü kattı bir daha dönmem biz bu işten anlımızın Akıyla çıktık “
–Kooperatif üyelerinin borçları var mı ?
–AKA “ Üyelerimizden 130 bin tl ye yakın alaçağımız var. Yeni gelen yönetime devir edeçeğim alırlar almazlar onların sorunu diye düşünüyorum.
Durum böyle olunca aday da olmadım Çünkü anlamı yok aday olmamın gelen arkadaşlara devrettikten sonra yine yanlarında arkalarında olmaya devam edeçeğim onları tebrik ettim başarılar diledim.
Tekrar söylüyorum yüzümün akıyla teslim ettim borçsuz olarak ayrdılıyorum benimde işlerim güclerim var onlarla uğraşaçağım tabikki bu kooperatifin bir üyesiyim bana ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarında olmaya devam edeçeğim “ dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle