AK Parti Antalya’da Vefa İftarı: Bakan ve Vekillerden Güçlü Mesajlar
Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gönül Sofrası Vefa İftarı”, teşkilatın geçmişten bugüne uzanan birlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu. İl Başkanı Ali Çetin’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Antalya Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu ve İbrahim Ethem Taş katıldı.

Menderes Türel
“Birliğin, beraberliğin, memleket sevdasıyla gönül gönüle vermiş çok büyük bir aileyiz ❤️ AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Eyüp Kadir İnan, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekillerimiz ve kuruluştan bugüne bu sevdaya gönül vermiş teşkilatlarımızda görev almış değerli dava arkadaşlarımızla Vefa İftarı, Gönül Sofrası’nda buluştuk. Ramazan’ın manevi huzurunu dostlarımızla birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Bu güzel akşam için İl Başkanımız Ali Çetin ve tüm emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyoruz.”
Mevlüt Çavuşoğlu: “Bu Hareketin Gücü Teşkilat Ruhudur”
Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasında, AK Parti’nin başarısının arkasında güçlü teşkilat yapısının bulunduğunu vurgulayarak, “Antalya teşkilatımız her zaman birlik içinde hareket etti. Bugün de aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bu hareketin en büyük gücü, sahada fedakârca çalışan dava arkadaşlarımızdır” dedi. Çavuşoğlu, Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma ruhunu pekiştirdiğini ifade etti.
Eyüp Kadir İnan: “Vefa, Bu Davanın Temelidir”
Eyüp Kadir İnan ise konuşmasında, kuruluşundan bugüne emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Vefa, bu davanın temelidir. Geçmişte görev yapmış her bir arkadaşımızın emeği bugünümüzün temel taşlarını oluşturmuştur” ifadelerini kullandı. Gençlerin ve kadınların teşkilattaki aktif rolüne de dikkat çeken İnan, birlik mesajı verdi.
Mustafa Köse: “Antalya İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz”
Mustafa Köse, Antalya’ya hizmet noktasında milletvekilleri ve teşkilatların tam bir uyum içinde çalıştığını belirterek, “Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşırken, yarınlarımız için de omuz omuza mücadele ediyoruz” dedi.
Tuba Vural Çokal: “Kadınlarımız Bu Davanın Gücüdür”

Tuba Vural Çokal, teşkilat içinde kadınların üstlendiği sorumluluğa vurgu yaparak, “Kadın kollarımız ve sahada emek veren tüm hanım kardeşlerimiz bu davanın en önemli yapı taşlarındandır” ifadelerini kullandı.
Kemal Çelik: “Birlikteliğimiz En Büyük Teminatımız”
Kemal Çelik, Antalya’nın her ilçesinde güçlü bir teşkilat yapısı bulunduğunu belirterek, “Birlik ve beraberliğimiz davamızın en büyük teminatıdır” dedi.
Atay Uslu: “Gönül Sofraları Bizi Daha da Kenetliyor”
Atay Uslu, Ramazan ayının manevi atmosferine değinerek, “Aynı sofrada buluşmak, gönüllerimizi birleştiriyor ve bizi daha da kenetliyor” şeklinde konuştu.
İbrahim Ethem Taş: “Vefa Kültürüyle Yolumuza Devam Ediyoruz”
İbrahim Ethem Taş da konuşmasında, AK Parti’nin vefa kültürüyle büyüyen bir hareket olduğunu belirterek, geçmişte görev yapan isimlere teşekkür etti.
Kemer Teşkilatı da Katılım Sağladı
Vefa İftarı’nda Kemer teşkilatı da yerini aldı. Uğur Ozan Gazioğlu ve yönetim kurulu üyeleri programa katılarak teşkilat birlikteliğine destek verdi.

Eski İlçe Başkanları ve Kadın Kollarına Teşekkür Beratı
Gecenin en anlamlı anlarından biri ise, daha önce AK Parti’de görev yapmış eski ilçe başkanları ile geçmiş dönem kadın kolları başkanlarına verilen teşekkür beratları oldu. Kuruluşundan bugüne teşkilata emek veren isimler sahneye davet edilerek plaket ve beratlarla onurlandırıldı.
Bu anlamlı takdim sırasında salonda duygusal anlar yaşanırken, teşkilat mensupları uzun süre alkışlarla destek verdi. Vefa kültürünün bu hareketin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan konuşmacılar, “AK Parti bir bayrak yarışıdır; bugün burada olanlar kadar geçmişte emek verenler de bu davanın mimarlarıdır” mesajını verdi.
Programda yapılan konuşmalarda birlik, kardeşlik ve dayanışma vurgusu öne çıkarken; Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluşmanın önemine dikkat çekildi.
Programda ayrıca, daha önce AK Parti’de görev yapmış eski ilçe başkanları ve geçmiş dönem kadın kolları başkanlarına teşekkür beratları takdim edildi. Yoğun katılımla gerçekleşen Vefa İftarı, birlik ve kardeşlik mesajlarının verildiği anlamlı bir buluşma olarak sona erdi.













