Hoşgeldiniz  

Ak Parti 15 yaşında

Semih Köken | 13 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Ak Parti 15 yaşında

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer Ak Parti’nin 15’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla pazar günü Ankara’da parti genel merkezinde kutlama programı düzenleneceğini söyledi.

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti’nin 15’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sümer, Ak Parti’nin, Kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulduğunu hatırlattı. Ak Parti’nin, 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruluşuyla başlayan kutlu yürüyüşünün ilk günkü aşk ve heyecanla devam ettiğini belirten Sümer, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım liderliğinde hedeflerimize ulaşmak için büyük bir kararlılık ile çalışıyoruz. Bu hedef büyük ve güçlü ülke Türkiye’yi kurmak, ülkemizi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmektir” dedi.

Ak Parti’nin bu zamana kadar girdiği tüm seçimleri kazanma başarısı gösterdiğini hatırlatan Sümer, “Bununla da kalmadı aynı zamanda karanlık odaklar tarafından, 15 yıl boyunca sahnelemek istenen her türlü kirli senaryoyu da bozdu. Alınan her seçim başarısı, bozulan tüm kirli oyunlar aslında dünyaya ‘bizi hedeflerimizden hiçbir şey döndüremez’ mesajı idi. Bu zamana kadar tüm kirli oyunları basireti ve milli iradeye olan bağlılıkları ile bozan Türk milleti son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimi de tek bayrak tek vatan tek millet düsturu ile sokaklara akın ederek durdurmuştur” diye konuştu.

Türkiye’nin Ak Parti ile birlikte ekonomisini güçlendiren, kendi silahını yapan bir ülke haline geldiğini kaydeden Rıza Sümer, şöyle dedi:

“Türkiye kalkınma hamlesi ile kabukları kırmış, kendi coğrafyasında ve tüm dünya da söz sahibi olan bir ülke haline gelmiştir. Partimizin 15. kuruluş yıldönümünde, bu milli bilinç ve ruh ile 14 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da genel merkezimizde olacağız. Bu vesile ile emekleri ve fedakârlıkları ile bu günlere geldiğimiz kutlu yürüyüşümüzün neferleri teşkilat üyelerimize ve büyük Ak Parti ailemize teşekkür ederim.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle