Hoşgeldiniz  

AIPH’in EXPO 2016 raporu

Semih Köken | 22 Şubat 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

AIPH’in EXPO 2016 raporu

ULUSLARARASI Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Genel Sekreteri Tim Briercliffe, EXPO 2016 ile ilgili ocak ayı denetim raporunu gönderdi. Raporda, yapım işleri ve bitkilendirme konusunda memnuniyetini ifade eden Briercliffe, güvenlikle ilgili önlemlerden de etkilendiğini dile getirdi.

ULUSLARARASI BAHCE BITKILERI URETICILERI BIRLIGI (AIPH) GENEL SEKRETERI TIM BRIERCLIFFE (FOTODAKI), EXPO 2016 ILE ILGILI OCAK AYI DENETIM RAPORUNU GONDERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
EXPO’ların nerede yapılacağı konusunda Uluslararası Sergiler Bürosu’na (BIE) öneride bulunan ve EXPO’ları denetleyen AIPH EXPO 2016 ile ilgili ocak ayı raporunu açıkladı. AIPH Genel Sekreteri Tim Briercliffe imzasıyla hazırlanan raporda, “Yapım işleri çok iyi ilerliyor, inşa edilmekte olan binalar çok yüksek standartlara sahip ve bunların kalıcı yapılar olduğu aşikar. Her bina alana uygun ve buranın çok özel olmasına katkıda bulunacak” denildi.

BÜYÜK GÖVDELİ AĞAÇ

Briercliffe, Sergi Alanı konusunda da olumlu görüşlerini ifade etti ve alana dikilen ağaçların iyi adapte olduklarını belirtti. Briercliffe, “Çim de dahil olmak üzere zemin bitkilendirmesi alandaki işlerin oturmuş görünmesine sebep oluyor. İnsanları etkileyecek olan geniş gövdeli ağaçları tedarik etmek için kayda değer bir gayret gösterdiğiniz ortada. Çim alanlar peyzaj çalışmalarının güzel görünmesi için çok önemli. Bütün bitkilerin temin edildiğini ve dikimi bekleyenlerin de fidanlıklarda tutulduğunu duymak beni memnun etti” dedi.

8 MİLYON ZİYARET

Briercliffe, EXPO 2016’nın EXPO’lar konusunda deneyimli bir isim olan Sven Stimac ile çalışıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ise “Mevcut durumda 8 milyon ziyaret öngörüyorsunuz ve bu konularda EXPO Danışmanı Sven STIMAC ile birlikte çalışıyor olmanız beni memnun etti. Çünkü kendisinin bu etkinlikleri düzenlemede geniş tecrübeye sahip ve ihtiyacınız olan altyapı konusunda size yol gösterebilir” sözleriyle ifade etti.

Briercliffe, raporunda ziyaretçilerin alan içindeki trafiği konusunda yürütülen çalışmalar ile alandaki katılımcı ve ziyaretçilerin güvenliğinin sağlanması için hazırlanan planlar konusunda memnuniyetini dile getirdi. Briercliffe’in raporunda raylı sistemin olabildiğince erken bitirilmesi ile otopark alanları konusunda da uyarılar yer alıyor. AIPH’e açılıştan önce son ilerleme raporu Mart ayı içerisinde sunulacak.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle