Hoşgeldiniz  

Ahatlı Anadolu Lisesi’nin temeli atıldı

Semih Köken | 25 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Ahatlı Anadolu Lisesi’nin temeli atıldı

KEPEZ Belediyesi ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilecek Ahatlı Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

 

Ahatlı bölgesine eğitim hizmeti verecek olan okulun temel atma törenine Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, İlçe Emniyet Müdürü İlker Ekşi, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Seçkin Zafer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, Ak Parti Kepez İlçe Başkan Yusuf İşeri, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, Kepez Belediyesi meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla çok sayıda konuk katıldı.

Temel atma töreni, öğrencilerin oluşturduğu mehteran gösterisiyle başladı. Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mutlu bir günü daha paylaştıklarını söyleyerek eğitime destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Tütüncü, duyduğu mutluğu şu sözlerle ifade etti:

“Böylesi anlamlı, böylesi güzel bir günde buluşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Özellikle son zamanlarda emek emek yükselttiğimiz hizmetlerin neticelerini, çok güzel bir şekilde alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kepez’de her hafta bir açılış ve bir temel atma töreni ile yarınlara güzel adımlarla ilerliyoruz.”

Başkan Tütüncü, büyük önem verdiği bölgede bir hizmeti daha hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Konuşmaların ardından, temel atma töreni gerçekleştirildi. Protokolün dualar eşliğinde başlattığı temel atma töreninin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Tütüncü, hizmetlerin çoğalarak devam edeceğini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle