Hoşgeldiniz  

AGC’den teröre kınama

Semih Köken | 30 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AGC’den teröre kınama

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, yaptığı açıklamada, Antalya ve Akdeniz Bölgesi’nde görev yapan gazeteciler adına İstanbul Atatürk Havalimanı’nda alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını ve arkasındaki karanlık güçleri nefretle kınadığını söyledi. Teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin haince saldırılarının hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Başkanı Mevlüt Yeni, açıklamasında şunlara yer verdi:

“İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hepimizi derinden üzen ve tüm dünya insanlığını tehdit eden çok büyük bir terör eylemi yaşadık. Terör örgütlerinin bu kez eylem adresi olarak dünyanın en önemli havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalini seçmiş olması hedefin sadece Türkiye olmadığını açık ve net olarak göstermektedir. Küresel terör tüm insanlığı hedef almaktadır. O halde terörizme karşı tüm dünya ortak mücadele vermelidir. Benzer saldırılar dünyanın her noktasında yaşandığı halde mücadelenin hala kınama ve üzüntüyle sınırlı kalması düşündürücü ve endişe vericidir.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle