Hoşgeldiniz  

AGC Başkanı kim olacak?

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinin yaklaşması ile birlikte kulislerde aday isimleri dolaşmaya başladı.

AGC seçimlerinin yaklaşması ile birlikte kulislerde dolaşan iddialar da hızlandı. Mevcut Başkan Mevlüt Yeni’nin son seçimlerde ben bir daha aday olmayacağım sloganı ile çıktığı AGC Başkanlığı’na yeniden aday olabilir mi ve bunun formülü ne olur sorusu kulislerde yankılanıyor.

 

 

Mevlüt Yeni Aday olursa?

Medyanın kapalı kapılar arkasında dolaşan bir kulis iddiasına göre, mevcut Başkan Mevlüt Yeni’nin üyelerin imza toplaması karşılığında ancak yeniden aday olabileceği elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. Aksi takdirde Başkan Yeni’nin yeniden başkan adaylığına çıkmayacağı iddia edildi. Merak edilen ise imzaları kimin toplayacağı veya toplatacağı…

 

 

 

Sibel Atasoy aday olur mu?

Antalya’nın sevilen gazetecilerinden Sibel Atasoy’un ismi kulislerde yer alıyor. Fakat iddiaya göre Mevlüt Yeni başkanlığa kendisi çıkmadığı takdirde Sibel Atasoy’u işaret edeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Sibel Atasoy için görüştüğümüz bir kaç gazeteci ise Atasoy’un adaylığına çok sıcak bakıyor. Belki de Antalya’nın kadın bir başkanı olur şeklinde yorumlanıyor.

 

 

 

Haşmet Öyken aday olur mu?

AGC Genel Sekreteri Gazeteci Haşmet Öyken’in ismi ise kulislerde çok değişik iddialar ortaya atılarak konuşuluyor. Gazeteci Öyken’in AGC’ye aday olacağı ama kendisine destek olması için kendisi gibi Gazeteci olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in desteğini almak için  çaba sarf ettiği gelen iddialar arasında. Hatta bir iddiaya göre Gazeteci Öyken’in mevcut AGC Başkanı Mevlüt Yeni’den umudu tamamen kestiği şeklinde. İşin açıkçası biz bu iddiaya çok fazla inanmadık. Öyken ve Yeni yılların kankası…

 

 

 

En büyük bomba Ali Tongülüs…

Kulislerde dolaşan en büyük iddialı bomba isim ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e yakınlığı ile bilinen GazeteBir’de görev yapan Ali Tongüs… Ali Tongülüs’ün bu dönem meslektaşı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de desteğini alarak AGC Başkan Adaylığı’na çıkacağı kulislerde kesin gözüyle bakılıyor. Peki Başkan Türel kendisine yakın duran Ali Tongülüs’ü destekler mi veya gizliden işaret eder mi? Orasını bilemiyoruz…. Bilinen şu ki, Başkan Türel AGC seçimlerinde hiç bir kimseye açıktan destek vermez.

 

Elbette ki tüm bunlar kulislerde dolaşan iddialardan ibaret. Gerçekleri yaşayarak daha net göreceğiz. Şimdiden adaylıkta gözü olanlara başarılar dileriz.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle