Hoşgeldiniz  

Ağaçlar ve Yeşil Alanlar Yeni Sezona Hazırlanıyor

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sonbaharın sona ermesi ve Kış ayına girilmesi dolayısıyla ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Ekipleri çalışmalar kapsamında park ve bahçelerde bulunan ağaçların kurumuş dallarını budayarak ilkbaharda yeni dalların filizlenmesine ortam hazırlıyor. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan bir çok parkın ağaçların kuru dallarında budama işlerini tamamladı. Ayrıca ilçe futbol sahasının karşısında bulunan çeşitli ağaçlarının da budama işlerini tamamlayarak kışa hazırlık çalışmalarını bitiriyor. 
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeyi daha temiz ve bakımlı hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Turizmin gözbebeği ilçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Bu kapsamda çevre temizliği ve ağaç bakımına büyük önem veriyoruz. Turizm bölgemizde doğayla barışık bir yaşamın sürdürülebilmesi için önce doğal varlıkların korunması gerekir. Bu kapsamda yeşili koruma adına ilkbaharda filizlerin daha gür çıkması için ağaçları kuruyan dallarından arındırdık. Çalışmalarımızla daha yeşil, daha temiz bir ilçe olarak yeni turizm sezonuna hazırlanacağız“ ifadelerini kullandılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle