Hoşgeldiniz  

Afyonkarahisar Ak Parti Danışma Meclis toplantısında Milletvekili aday adayı tanıtımı yapıldı

Semih Köken | 02 Mayıs 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Afyonkarahisar  Ak Parti Danışma Meclis toplantısında Milletvekili aday adayı tanıtımı yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından ‘İlçe Danışma Toplantısı’na Milletvekili aday adaylarının yoğun katılımı damga vurdu. Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “Büyük bir aileyiz. Böylesine büyük bir ailenin ferdi olmak bana gurur veriyor. İnanıyorum ki hep birlikte 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında düzenlenen ve İl Başkan vekili Hüseyin Sezen, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat başkanlarının katıldığı ‘İlçe Danışma Meclis Toplantısı’na Milletvekili aday adayı olan 39 isimde yer aldı. Divan Başkanlığını Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Tayfun Şanlı yaptı.

Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’in açılış konuşması yaptığı ‘İlçe Danışma Meclis’ toplantısında Milletvekili adayları mahalle, köy, belde başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine tanıtıldı. Partilerinden 39 ismin Milletvekili aday adayı olarak şuana kadar başvurmasının gurur verici olduğunu dile getiren Eser, “3 Mayıs tarihinde aday adaylığı başvuruları sona eriyor. Önümüzde iki gün var ve ben sayının 50’ye yaklaşacağını düşünüyorum. Gördüğünüz gibi partimize büyük bir teveccüh var. Teşkilatlarımız her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Milletvekili aday listesinde  isim yer alacak. Listelerde kim olursa olsun çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Ayışığı Medya grub başkanı Semih Köken in de aday olarak katıldığı programda Köken üçünçü sırada yerini alarak  tanışma konuşması yaptı .Konuşmasında  büyük alkış ve takdir toplayan Köken şunları söyledi.

Çok değerli hazirun ve divan üyeleri  sizleri selamların en yücesinin selamı ile selamlıyorum.

ismim Semih Köken

1967 afyon karahisar doğumluyum..

İlk orta  lise tahsilimi afyonda yaptım

Namı Değer  Afyonun ilk fotoğrafçılarından olan Foto Venüs ün oğluyum

1994 senesinde Türkiye nin ikinci Afyon unun ilk tv kanalı olan  Afyon Tv Aş.  yi kurdum.

1995 senesinde üzücü Dinar Depremini dünya haber kanallarına  duyurdum. Daha  sonra Sırasıyla Kanal D  ve Show tv de çalıştım.

1998 senesinde show tv Antalya bölge müdürlüğünü kurarak aktif  olarak gazeteciliğe başladım

Antalya Merkez li Ayışığı medya grubunun sahibiyim

Ayışığı gazete ve dergisi Konyaaltı haber Gazeteleri ile Antalya basınında  yer almaktayım.

2002 yılında  Cumhurbaşkanımız o dönemin yasaklı lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğanla tanıştım.

Ve  Antalya ve  Kemerde  Ak  Partinin kurucuları arasında yerimi aldım.

 

O gün bu gündür  Ak partinin neferi olarak  her platformda bu  bayrağı nasıl ileri taşırız düşünçesi ile hizmetlerime devam ettim ve ömür boyunca bu davaya hizmet edeçeğim.

Halka hizmet hakka hizmettir ülküsüyle çıktığımız bu haklı davada çok değerli büyüğüm abeyim Sayın Dış işleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu  ve Antalyanın gururu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ile birebir bir çok başarılı çalışmaya imza attık. Adaylık sürecinde desteklerinden dolayı kendilerine minnettarım.

Turizmin Başkenti Antalya da gazetecilik ve siyaset yapmanın zorlukları içinde  kendimi hem turizmde hemde Siyasette geliştirerek yurt içi ve yurt dışında ülkemizin bayrağını gururla taşıdım ve her ortamda taşımaya devam ediyorum.

 

Doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için Aday adaylığı  müracaatımı yaptım ve bunun için kolları sıvayarak zaferin kazanıldığı  bu toprakların yani   Afyonkarahisarın  adını daha yükseklere çıkartmak en büyük hedefim olaçaktır.

Termal turizmin başkenti olan  Afyonkarahisarın  yurt dışında hakkettiği yerlere gelmesini Afyonun daha iyi bir şekilde tanıtılmasının altını bir kez daha  çizmek istiyorum.

“Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde Türkiye’ye şehrimize huzur getirmesini birlik ve kardeşliğimizi pekiştirmesine vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yaptığı yeniden büyük Türkiye yürüyüşünde 24 Haziran seçimlerinin yeni bir aşaması olarak katkıda bulunacağını ve inanıyorum.

 

Bu vesile ile bu davaya hizmet etmiş ahrete intikal etmiş tüm dava arkadaşlarımı yaad ederken 15 Temmuz şehitlerimizide rahmet ve minnetle anıyorum.

Selam ve  dua ile saygılarımı sunuyorum.

dedi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle