Hoşgeldiniz  

Aefca Yönetim Kurulu Toplantısı Serik’te Başladı

Semih Köken | 04 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Aefca Yönetim Kurulu Toplantısı Serik’te Başladı

Aefca yönetim kurulu toplantısı Serik’te başladıAntalya’nın Serik İlçesi’nde düzenlenen Avrupa Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği’nin (AEFCA) 2017 yönetim kurulu toplantısında UEFA ile ilişkiler, Dünya Antrenörler Birliği ile imzalanan protokol ve Avrupa ülkeleri arasında antrenör…

Aefca yönetim kurulu toplantısı Serik’te başladı

Antalya’nın Serik İlçesi’nde düzenlenen  Avrupa  Futbol Antrenörleri Dernekleri Birliği’nin (AEFCA) 2017 yönetim kurulu toplantısında UEFA ile ilişkiler, Dünya Antrenörler Birliği ile imzalanan protokol ve  Avrupa ülkeleri arasında antrenör sözleşmesi imzalanması konuları görüşülecek.

Türkiye ile birlikte 48 üyesi bulunan AEFCA’nın 2017 yılı ilk yönetim kurulu toplantısı  Türkiye  Futbol Antrenörleri Derneği’nin (TÜFAD) ev sahipliğinde Serik’e bağlı  Belek turizm merkezindeki Susesi Luxury Resort Otel’de başladı. Toplantıya AEFCA Başkanı Walder Gagg, Başkan Yardımcısı ve TÜFAD Genel Başkanı  İsmail Dilber ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

‘AEFC’NIN 48 ÜYESİ VAR’

Toplantıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan TÜFAD Genel Sekreteri Alaaddin Naganlu,  Türkiye bu oluşuma 1988 yılında katıldı. Daha sonra Genel Başkanımız  İsmail Dilber yönetim kurulu üyesi olarak katıldı. 2013 yılına kadar da bu görevde kaldı. Daha sonra yapılan genel kurulda başkan yardımcılığı görevine seçildi. Halen başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. AEFCA’nın  İsviçre,  Almanya, Çekya,  Slovenya,  İtalya ve İrlanda gibi 48 üyesi var dedi.

‘AVRUPA’YA ENTEGRE OLMAK İSTİYORUZ’

Toplantının gündem maddelerine ilişkin de konuşan Naganlu, UEFA ile ilişkiler, Dünya Antrenörler Birliği ile imzalanan protokol, her yıl yapılmakta olan uluslararası sempozyumlar için yapılacak ülkenin seçilmesi, tüm  Avrupa ülkeleri arasında antrenör sözleşmesi imzalanması görüşülecek. Bu konuya biz  Türkiye olarak çok önem veriyoruz.  Avrupa ülkeleri arasında tek bir sözleşme yapılırsa hem antrenörlerimiz için hem de kulüplerimiz için çok büyük pürüzleri ortadan kaldıracağız. Çünkü  Avrupa‘ya entegre olmak istiyoruz. Bunun dışında çeşitli konular da ele alınacak diye konuştu.

Basına kapalı devam eden toplantı yarın sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle