Hoşgeldiniz  

AEDAŞ, abonelerini SMS’le bilgilendiriyor

Semih Köken | 07 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AEDAŞ, abonelerini SMS’le bilgilendiriyor

AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), yatırım, altyapı ve tesis çalışmalarını abonelerine ‘Yatırım için bölgenizdeyiz’ diyerek SMS yoluyla bildirecek.

AKDENIZ ELEKTRIK DAGITIM A.S. (AEDAS), YATIRIM, ALTYAPI VE TESIS CALISMALARINI ABONELERINE 'YATIRIM ICIN BOLGENIZDEYIZ' DIYEREK SMS YOLUYLA BILDIRECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Antalya, Isparta ve Burdur’da 1,7 milyon aboneye ‘her geçen gün daha iyiye’ sloganıyla elektrik dağıtım hizmeti veren AEDAŞ, inovasyon, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti kapsamında hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. AEDAŞ, artık yatırım, altyapı ve tesis çalışmalarının başlama ve bitiş tarihlerini kısa mesajla abonelerine bildirecek. Böylece abone, bulunduğu bölgede bir altyapı çalışmasının başlatılacağını ve ne kadar süreceğini önceden öğrenme imkânına sahip olacak. Söz konusu çalışmalar sırasında elektrik kesintisi yapılması gerekirse bu da ayrıca bildirilecek.

 

‘YATIRIM VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR’

 

Bu yıl içinde hizmet verdiği bölgeye 183 milyon TL’lik yatırım yapacak olan AEDAŞ bu kapsamda bazı bölgelerde enerji nakil hatlarının yer altına alınması, aydınlatma direklerinin montajı, trafo güç artırımı gibi faaliyetlere hız verdi. AEDAŞ, elektrik kesintisi anlamına gelmeyen söz konusu yatırımlar sırasında iş makinelerinin bölgeye gitmesi ve kazı gibi çalışmalar nedeniyle bölgede bulunan tüketicilerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için SMS ile bilgilendirme uygulamasını devreye aldı.

 

‘ABONELERİMİZİN BÖLGESİNE YAPILAN YATIRIMLARI BİLME HAKKI VAR’

 

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, altyapı çalışmaları, trafo, enerji nakil hattı ve elektrik direklerinin yenilenmesi başta olmak hizmetlerin devam ettiği söyledi. Yatırım yapılan bölgede yaşayanların iş makinelerinin ne için orada olduğunu, kazının neden yapıldığını bilmesi gerektiğini ifade eden Müdüroğlu, “Abonelerimize, ‘Yatırım için buradayız ve şu kadar sürede şunları yapacağız’ diye bilgi vermemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu çerçevede yatırım ve altyapı çalışmaları hakkında abonelerimizi SMS ile bilgilendirme sürecini başlattık. Yeni uygulama sayesinde bölgedeki yatırım çalışması kaç gün sürecek, hangi sokaklarda çalışma yapılacak, tüm bunları abonelerimiz önceden öğrenebilecek. Eğer yatırımın herhangi bir döneminde bir elektrik kesintisi olacaksa o da ayrıca bildirilecek” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle