Hoşgeldiniz  

Adt Gösterileri Kepez’de

Semih Köken | 10 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Adt Gösterileri Kepez’de

Antalya Devlet Tiyatrosu’nun (ADT) başarılı çocuk ve yetişkin oyunları, Kepez’deki Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Adt Gösterileri Kepez'de, System.String[]

Antalya Devlet Tiyatrosu’nun (ADT) başarılı çocuk ve yetişkin oyunları,  Kepez‘deki  Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Antalya Devlet Tiyatrosu Mart ayında biri çocuk diğeri yetişkinler için  Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gösteri sunacak.

Çocuklara Nasreddin Hoca

ADT bu ay 13 Mart Pazartesi günü ve saat 14.00’te, çocuk oyunu ‘ Nasreddin Hoca Bir Gün’ adlı gösterisini sunacak. Aynı zamanda Hacivat-Karagöz kukla yapımı ve oynatımında uzmanlaşmış olan güldürü ustası  Ali Meriç‘in yazıp yönettiği oyun, 1208-1284 yılları arasında yaşadığı varsayılan  Nasreddin Hoca‘yı günümüz çocuklarıyla tanıştırıyor.

Yetişkinlere de gösteri

Tiyatro topluluğu, Kepezli yetişkin seyirciler için son prodüksiyonu olan ‘Gökten Yağar Gibi’ için  21 Mart günü saat 20.00’de perde açacak. Şubat ayının son haftasında  Türkiye prömiyeri yapılmış olan gösteriyi, sanat yaşamının çoğunluğunu  Almanya‘da geçirmiş olan Selçuk Sazak yönetti. İki perdeli dram türü oyun, bir komedi olarak başlıyor. Sonrasında olayların karmaşıklığı seyirciyi etkilerken, final sahnesi hemen herkesi etkiliyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle