Hoşgeldiniz  

Adrenalinin zirve yaptığı park

Semih Köken | 24 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Turizm, Yaşam A- A+

(DHA) – ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 2012 yılında kurulan Türkiye’nin ilk ve tek korku parkı ile dinopark, ziyaretçi rekoru kırdı. 200 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayan merkezde en çok ilgiyi korku parkı çekiyor.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE 2012 YILINDA KURULAN TURKIYE'NIN ILK VE TEK KORKU PARKI ILE DINOPARK, BIR YILDA 200 BININ UZERINDE ZIYARETCI AGIRLADI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)
Kemer’in Göynük Mahallesi’nde 30 bin metrekara alan üzerinde yer alan dinoparkın içinde 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen korku parkında, akıl hastanesi, diş polikliniği, ameliyathane gibi korku temalı bölümler bulunuyor. Korku parkına 16 yaşından büyükler girebiliyor. 25 TL giriş ücreti karşılığında tesisi gezme imkanı yakalayan tatilciler, merkez içindeki dinopark, korku parkı ve diğer etkinliklerden yararlanabiliyor.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE 2012 YILINDA KURULAN TURKIYE'NIN ILK VE TEK KORKU PARKI ILE DINOPARK, BIR YILDA 200 BININ UZERINDE ZIYARETCI AGIRLADI.(FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)
Açıldıkları günden bu yana yerli yabancı 200 binin üzerinde tatilci tarafından ziyaret edildiklerini söyleyen Dinopark işletmecisi Mustafa Erkan, 2016 yılı yaz sezonu için sürprizler hazırladıklarını belirtiyor. Sürprizlerin sezon öncesi hazır olacağını belirten Erkan, “Tesisimiz yenilenme çalışmalarında kapanmayacak. Müşterilerimizi rahatsız etmeden uygun saatlerde yeniliklerimizi yapacağız” dedi.

Korku parkı içinde de değişiklikler yapılacağını aktaran Erkan, “Korku parkı, tesisimizin popüler bölümlerinden birisi. İçindeki dekorun gerçekçiliği kimi zaman bizleri bile ürkütebiliyor. Yeni bölümler ve korku unsurlarıyla heyecana heyecan katacağız. Korkmak isteyen ve korkarak eğlenmek isteyenler buraya koşacak” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle