Hoşgeldiniz  

Adrasan’ın geleceği konuşuldu

Semih Köken | 03 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Adrasan’ın geleceği konuşuldu

KUMLUCA Belediyesi’nde, düzenlenen toplantıda Adrasan’ın geleceği konuşuldu.
KUMLUCA BELEDIYESI'NDE, DUZENLENEN TOPLANTIDA ADRASAN'IN GELECEGI KONUSULDU.(FOTO:KUMLUCA-DHA)
Kumluca Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Süleyman Falay, meclis üyesi Kudret Acar ve Adrasanlı turizm işletmecileri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Çetinkaya, Adrasan’ı Kumluca’nın turizme açılan penceresi olarak gördüklerini, bu konuda yapılacak kalıcı çalışmalarla Adrasan turizmini doğal ve sürdürülebilir şekilde gelecek nesillere aktarmak istediklerini söyledi.

Sezon öncesi yapılan bu toplantıda turizm sektörü işletmecileriyle Adrasan’da neler yapılabileceği ve yerel yönetimler gerekse işletmecilere düşen görevleri konuşmak istediklerini aktaran Başkan Çetinkaya, toplantıdan çıkacak fikir ve görüşlerin Adrasan’ın geleceğine yön vereceğini ümit ettiğini kaydetti.

Daha sonra konuşan turizm işletmecileri de Adrasan’da sürdürülebilir turizm yapılması için imar planının bir an önce hayata geçirilmesi, liman yapımının hızlandırılması, sezon hazırlığının belirli bir dönemde sonlandırılması, çevre temizliği, dere kenarına yürüyüş yolu yapılması, çocuk oyun alanları oluşturulması ve yaz sezonundaki trafik yoğunluğu konusunda önlemler alınması gibi konularda çalışma yapılmasını istedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle