Hoşgeldiniz  

Adrasan’da yol genişletme ve asfalt çalışması yapılacak

Semih Köken | 10 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Adrasan’da yol genişletme ve asfalt çalışması yapılacak

KUMLUCA Belediyesi tarafından Adrasan Mahallesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yapılacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe ve Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner ile Adrasan Mahallesi Hal Caddesi, Topuz ve Bahçeler mevkinde yapılacak yol genişletme ve asfalt çalışması öncesi mahalle sakinleriyle toplantı düzenledi. Adrasan’ın adının ilçede bir marka değer olduğunu söyleyen Başkan Çetinkaya, belediye olarak yaptıkları tüm hizmetlerde burada yaşayan insanların daha rahat etmesini ve Adrasan’ın marka değerinin artmasını arzuladıklarını kaydetti.

Uzun zamandan bu yana yol sorunu yaşanan Hal Caddesi, Topuz ve Bahçeler mevkiinde önce yol genişletme, ardından da asfalt çalışması yapmak istediklerini vurgulayan Başkan Çetinkaya, “Burada yapacağımız her çalışmayı sizlerle birlikte planlamak istiyoruz. Mevcut durumu hepimiz biliyor, yolun bazı bölümlerinde işgal durumu var. Bizim sizden istediğimiz bu işgallerin hemen kaldırılması. Bunlar bazı yerlerde bir meyve ağacı, bazı yerlerde bir duvar. Bugüne kadar ben yaptığımız tüm hizmetleri halkın rızasıyla halkla birlikte gerçekleştirdim. Burada da sizlerin bize yardımcı olmanızı, birlikte kısa sürede yol sorununu çözmek istiyoruz” dedi.

Çalışmalarda mevcut var olan yolun 9 metre genişliğe çıkartılacağına işaret eden Başkan Çetinkaya, yolun sağında ve solunda bulunan elektrik ve telefon hatlarının arasında kalan tüm işgallerin kaldırılmasını istediklerini, bunun sağlanması halinde yol çalışmalarına hemen başlayabileceklerini aktardı.

Mahalle sakinleri de yapılacak yol çalışması için kendilerinin de belediye ekiplerine destek vereceklerini, bu konuda işgallerin kaldırılmasını gerek kendi imkanları, gerekse belediye ekiplerinin desteğiyle sağlayacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle