Hoşgeldiniz  

Adliye asansöründe kalp krizi geçirdi

Semih Köken | 28 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Adliye asansöründe kalp krizi geçirdi

ANTALYA Adliyesi’ne bir duruşma için gelen 56 yaşındaki Ali Karamut, asansörde kalp krizi geçirdi. Karamut, kalp masajıyla hayata döndürüldü.

ANTALYA ADLIYESI'NE BIR DURUSMA ICIN GELEN 56 YASINDAKI ALI KARAMUT, ASANSORDE KALP KRIZI GECIRDI. KARAMUT, KALP MASAJIYLA HAYATA DONDURULDU.(fOTO:ANTALYA-DHA)
Ali Karamut, Antalya 17’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde saat 10.40’taki duruşmasına katılmak için Antalya Adliyesi’ne geldi. Dördüncü kattaki duruşma salonuna çıkmak için asansöre binen Karamut fenalaştı. Karamut’a ilk müdahaleyi asansördeki adliye çalışanları ile avukatlar yaptı. Asansör üçüncü kata geldiğinde çıkarılan Karamut’un kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Çağrılan 112 ekibi tarafından kalp masajı yapılan Karamut, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Karamut’a ilk yardımda bulunan kişilerden avukat Özkan Şenyurt, “Üçüncü katta asansör bekliyordum. Kabin kata geldiğinde içinde yere yığılmış bir kişi vardı. İçerdeki arkadaşlar bu kişiyi hemen dışarı aldılar. 112 ekibini aradık. Polis arkadaşlarla ve diğer avukat arkadaşlarla müdahale ettik. Sonra 112 ekibi geldi” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle