Hoşgeldiniz  

Abone artarsa daha çok mahalle gazla buluşacak

Semih Köken | 03 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Abone artarsa daha çok mahalle gazla buluşacak

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 mahallede 70 bin konutu doğalgazla buluşturmayı amaçladıklarını belirterek, “Abone sayısı artarsa daha çok mahallemiz doğalgazla buluşacak” dedi.

Kepez Belediyesi ve gaz dağıtım şirketi Enerya, Kepez’de doğalgaz götürülen ve götürülecek mahallelerin muhtarları için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Akra Barut Otel’deki toplantıya Atatürk, Ulus, Yeşiltepe, Özgürlük, Yükseliş, Emek, Karşıyaka, Yeni Doğan, Ahatlı, Kültür, Gülveren ve Yeşilyurt mahalle muhtarları katıldı.
KEPEZ BELEDIYESI VE GAZ DAGITIM SIRKETI ENERYA, KEPEZ'DE DOGALGAZ GOTURULEN VE GOTURULECEK MAHALLELERIN MUHTARLARI ICIN BILGILENDIRME TOPLANTISI DUZENLEDI.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, 15 mahallenin doğalgazla buluşmasında Başkan Hakan Tütüncü’nün büyük emeği olduğunun altını çizdi. Daha sonra kürsüye gelen Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun da Türkiye’nin marka şehri Antalya’ya ve bu ilin güzel ilçesi Kepez’e daha iyi hizmeti nasıl götürebileceklerini konuşmak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti.

Aslan Uzun, Antalya’da bugüne kadar 300 kilometreye yakın doğalgaz boru hattı döşediklerinin bilgisini vererek, “Bu rakamın yüzde 30’undan fazlasını Kepez’de gerçekleştirdik. İlk doğalgaz çalışmasını da Kepez’de yaptık. Antalya’da 200 bin konutun önüne doğalgaz getirdik. Bunun da yüzde 30’u Kepez’de. Ama Kepez’de 8 bin abonemiz var. Bu yıl 30 bin kişiyi abone yapmak istiyoruz. Bunun için muhtarlarımızdan destek istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü de konuşmasında Antalya’da konutlarda doğalgazın kullandığı ilk ilçenin Kepez olduğunun altını çizdi. Kepez’de her mahalleyi doğalgazla buluşturmak istediklerini kaydeden Başkan Tütüncü, “Emek, Karşıyaka, Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerine doğalgaz sözümüz olmuştu. Planlama iptal olsaydı, hem muhtarlarımız hem biz mahallelilere karşı mahcup olacaktık. Böyle bir durum olmadı. Doğalgaz kullanımın yaygınlaşması için dağıtıcı şirkete güç vermeliyiz” ifadesini kullandı.

KEPEZ BELEDIYESI VE GAZ DAGITIM SIRKETI ENERYA, KEPEZ'DE DOGALGAZ GOTURULEN VE GOTURULECEK MAHALLELERIN MUHTARLARI ICIN BILGILENDIRME TOPLANTISI DUZENLEDI.
4 mahalle ile birlikte 15 mahallede 70 bine yakın konutun doğalgaz kullanma imkanına kavuşacağına dikkat çeken Tütüncü, “Doğalgazı daha fazla mahalleye götürebilirsek, hem insanlarımıza daha güzel bir yaşam imkanı sunacağız hem de şehrin havası daha az kirlenecek ve cebimizden daha az para çıkacak” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle