Hoşgeldiniz  

“ABLAMI ÖNCE DÖVDÜ SONRA SÜRÜKLEYEREK ÖLDÜRDÜ”

SEMİH KÖKEN | 14 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

19 Şubat’ta kız arkadaşı H.A.’yı araçta sürükleyerek ölümüne sebep olan tutuklu Ş.K.’nin davası Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edildi.

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Olası kastla insan öldürme’ suçlaması ile açılan dava kabul edildi. Tutuklu sanık Ş.K.’nin kuvvetli suç şüphesinin varlığı gösteren olgunların bulunması ve mevcut somut delil durumundan tutukluluğunun devamına karar verildi. Sanık Ş.K.’ya öngörülen ceza kanundaki üst sınırdan istenirken, yargılamanın 20 yıldan başlayacağı belirtildi.

 

 

Hayatını kaybeden H.A.’nın kız kardeşi C.A., ablasının iki yıl kadar önce sanık Ş.K. ile sosyal arkadaşlık kurduğu ve olay günü birlikte dışarı çıktıklarını, Kaleiçi’nde bir barda oturup sohbet ettiklerini mahkemede anlattı. C.A. ifadesinde, gece 00:00’dan sonra eve gitmek istediklerini ancak şüphelinin bir tavernaya giderek eğlenmek isteğini belirtmesi üzerine tartışma çıktığını anlatarak, ablası H.A. ile şüphelinin araçta kavga ettiğini aktararak, daha sonra ablasının araçtan inmeye çalışırken Ş.K.’nın hareket ederek açık olan arabanın kapısının bir başka araca çarpması sonucunda sıkışan ablasının yere düştüğünü belirtti.

 

 

C.A. ifadesinde ablasının araçtan düştükten sonra aracın arka tekerliğinin kafasını ezmesi sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, ben yardım istedim ve polis diye bağırdım ama saat itibari ile de kimse olmadığı için yardıma gelen olmadı. Sanık ablamı araçta döverek ve daha sonra sürükleyerek hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olay sonrası da durmayarak çekip gitti. Cezalandırılmasın istiyorum dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle