Hoşgeldiniz  

ABD’li güzel Kemer’de kraliçe seçildi

Semih Köken | 04 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

ABD’li güzel Kemer’de kraliçe seçildi

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde bu yıl 10’uncusu düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nda, ABD’li 20 yaşındaki Vlada Saulchenkova birinci oldu.

Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nın finalistleri, bir haftalık Kemer kampının ardından dün finalde kraliçe olmak için yarıştı. 20 ülkeden güzellerin katıldığı yarışmanın finali Beldibi Mahallesi’ndeki Rixos Sungate Otel’de yapıldı. Güzeller jürinin karşısına ‘Miss Kemer International’ yazılı tişörtler ve ardından bikiniyle çıktı. Final etabında ise özel hazırlanan gelinliklerle sahneye çıkan güzeller, jüri kararını açıklamadan önce büyük heyecan yaşadı.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE BU YIL 10'UNCUSU DUZENLENEN MISS KEMER INTERNATIONAL GUZELLIK YARISMASI'NDA, ABD'LI VLADA SAULCHENKOVA (FOTODAKI) BIRINCI OLDU.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
Jürinin değerlendirmesi sonucu ABD’li Vlada Saulchenkova yarışmanın birincisi oldu. Ukraynalı Diana Dudka ikinci, Rus Kristina Andreeva üçüncü oldu. Rus Anastasia Nesterova ise ‘Bikini Güzeli’ seçildi.

Güzellik yarışmasının finalinde verilen aralarda sahneye çıkan dans ve akrobasi grubu da gösterileriyle büyük alkış topladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle