Hoşgeldiniz  

ABD Dışişleri Bakanı Kerry’den Çavuşoğlu ve Türel’e teşekkür

Semih Köken | 08 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ABD Dışişleri Bakanı Kerry’den Çavuşoğlu ve Türel’e teşekkür

AMERİKA Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı John Kerry, 11- 12 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Güçlü Şehirler Ağı Küresel Zirvesi için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

 

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı John Kerry, ev sahipliği yaptığı uluslararası zirvelerle adından söz ettiren Antalya’ya teşekkür etti. Kerry, Fransa’da yapılması planlanan ancak güvenlik nedeniyel 11-12 Mayıs tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen 1’inci Güçlü Şehirler Ağı Küresel Zirvesi nedeni ile yayınladığı videoda “Ev sahibi oldukları bu etkinlikle ilgili görüşleri ve yoğun çalışmaları için Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e özel teşekkürlerimi iletiyorum. Bir diğer özel teşekkürlerimi ise zirveye katılmak için dünyanın dört bir yanından gelen belediye başkanları, diğer belediye liderleri ve sivil toplum temsilcilerine iletiyorum” dedi.

KÜRESEL TOPLANTILAR TEHDİDE YANIT OLACAK

Düzenlenen zirvenin temel amacının aşırıcılıkla mücadele olduğunu vurgulayan Kerry, bilgi ve fikirlerin sürekli bir şekilde paylaşımının yapıldığı bu tür küresel toplantılar sayesinde tüm dünyayı tehdit eten terörizme karşı en iyi uygulamaların devreye sokulacağını kaydetti.

AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI DISISLERI BAKANI JOHN KERRY, 11- 12 MAYIS TARIHLERINDE ANTALYA'DA GERCEKLESEN GUCLU SEHIRLER AGI KURESEL ZIRVESI ICIN DISISLERI BAKANI MEVLUT CAVUSOGLU VE ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL'E TESEKKUR ETTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle