Hoşgeldiniz  

80’lik Dedenin Yol Sevinci

Semih Köken | 04 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

80’lik Dedenin Yol Sevinci

12650992_497139693807283_5669738686569610145_nKemere bağlı Ulupınar Mahallesi’nde yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor.
Ulupınar’da yaşayan 80’lik Hüseyin Akkelle ve eşi Hörü Akkele, yapımı devam eden Ulupınar Mahallesi Parke taşı döşeme işlemini yerinde denetleyen Başkan Vekili Ahmet Ali Güven ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can’a teşekkür ettiler.
Hüseyin Akkelle yaptığı teşekkür konuşmasında; Yıllardır bu çamurlu yollarda araçlarımızla veya yürüyerek zorluklar içerisinde çıkıyorduk. Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e yollarımızı yapmamızı istedik o da bizim bu isteğimize en kıssa sürede cevap vererek şimdi yollarımız yapılıyor. Başkanımız Mustafa Gül’e ve ekibine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Dedi
Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi’nde Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Yasası ile birlikte Kemer’e mahalle olarak bağlanan Ulupınar’da eksikleri belirleyen ekipler, ilk olarak iş makineleri ile yolda düzenleme çalışması yaptı. Daha sonra kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan ekiplerin birkaç gün içinde çalışmaları bitireceği kaydedildi.
Kemer Belediye Başkan vekili Ahmet Ali Güven Ulupınar Mahallesi’nin eksiklerini Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün talimatı ile belirledik. Belirlenen eksikler içinde özellikle yollar geliyor. Bizler de yolları toz ve çamurdan kurtarmak için parke taşı döşemeye başladık. Bunu birçok mahallemizde yaparak bitirdik Kemer ve mahalleleri her geçen gün daha güzel olacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle