Hoşgeldiniz  

75’inci Yıl’a spor salonu

Semih Köken | 04 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

75’inci Yıl’a spor salonu

MURATPASA Belediyesi’nin 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde inSaatına devam ettiği spor salonu yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte hem öğrencilere hem de mahalleliye hizmet vermeye baSlayacak.

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Güzeloba, DilSad Refizade, Namık Kemal ilkokullarıyla Ermenek Ortaokulu bahçelerine spor salonları inSa eden MuratpaSa Belediyesi, 5’inci spor salonun inSaasına 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde devam ediyor.

 

Proje aSamasından inSaatına Belediyenin özkaynak düzeni içinde yatırımı gerçekleStirilen spor salonu, tamamlandığında çok amaçlı olarak kullanılacak. Eğitim ve öğretim saatleri içinde öğrencilerin kullanımına ayrılacak salon, bu saatler dıSında okulun bulunduğu Yüksekalan Mahallesi sakinlerine kapılarını açacak. Salon bulunanla birlikte kültür, sosyal hizmetler için de değerlendirilebilecek.

 

755 metrekare alan üzerine inSa edilecek 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda 2 soyunma odası, tuvalet, duS, lavabo, engelli tuvaleti, malzeme odası ve antrenör toplantı odası yer alıyor. Spor Salonu, yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte açılması planlanıyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle