Hoşgeldiniz  

6. Bölge Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Serik’te Toplandı

Semih Köken | 22 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

6. Bölge Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Serik’te Toplandı

S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği yönetim kurulu toplantısı Serik‘te yapıldı.

Birlik Başkanı Ahmet Tural, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, her ay bir ilçede yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirterek, eylül ayı toplantısını Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yapacaklarını söyledi.

Tural, milletin ve devletin parasını esnaf ve sanatkara işini ve aşını yürütmesi yönünde kullandırdıklarını ifade ederek, “Tabiki de bu paraların dönüşünü sağlamak zorundayız. Kooperatif başkanlarımız 24 saat görev başındadır. Ayrım yapmadan kooperatif ortaklarımıza kredi sağlamaktadırlar.” dedi.

Bu yıl turizmdeki sıkıntıdan dolayı esnafın biraz mağdur durumda olduğunu vurgulayan Tural, Kurban Bayramı‘nın yüzleri biraz güldürdüğünü anlattı.

Tural, Alanya ve Kemer‘deki esnafların sıkıntılarını gerekli yerlere bildirdiklerinin altını çizerek, “Devletimiz, nasıl terörden dolayı güneydoğuya teşvik veya bir önlem paketi çıkartıyorsa, özellikle Alanya ve Kemer bölgelerinde bulunan sıkıntı içindeki esnaflarımıza da destek çıkmalarını istiyoruz.” dedi.

Açıklama ardından yapılan toplantıya Antalya, Burdur, Isparta kooperatif başkanları katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle