Hoşgeldiniz  

45 Yıl Hapsi Öğrenince Antalya’dan Burdur’a 4 Günde Yürüyerek Gitmiş

SEMİH KÖKEN | 11 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Kepez İlçesi Sütçüler Mahallesi’ndeki ortaokul öğrencilerini geçen yıl okul çıkışlarında adres sorma gibi bahanelerle yanına çağırıp cinsel istismarda bulunduğu iddia edilenMehmet Elibol, şikayet üzerine gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Elibol, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.45 Yıl Hapsi Öğrenince Antalya'dan Burdur'a 4 Günde Yürüyerek Gitmiş

Mağdurlardan 12 yaşındaki E.Ç., Çocuk İzlem Merkezi’nde uzman nezaretinde verdiği ifadesinde, 23 Mayıs 2014 tarihinde okuldan eve gelip üstünü değiştirip oynamak için dışarı çıktığını belirterek şunları anlattı;

“Saat 15.00 sıralarında top oynuyorduk. Uzaktan elektrikli bisikletle bir adam yanımıza geldi. Adam bize ‘Sütçüler yolu ne tarafta’ diye sordu. Yanımda kardeşim vardı, o kaçtı. Benim yanıma yaklaşıp ‘Korkma ben sana zarar vermem, gel seni öpeyim’ dedi. Yanaklarımdan öptü. Belime dokundu. Kollarımı sıktı. Bana sarıldı. Ben kaçmaya çalışırken, kendisine ‘Sapık’ dedim. Adam bisikletine binip gitti.”

DİĞER 12 KIZ DA BENZER İFADELER VERDİ

Bu kişinin daha sonra komşuların kızına ve okuldan başka kızlara da benzer şeyler yaptığını kaydeden E.Ç., durumu ailesine ve okul müdürüne anlatınca olayın polise bildirildiğini söyledi. E.Ç. gibi cinsel saldırıya uğrayan 12 kız da benzer ifadeler verdi.

Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan Elibol, her bir çocuğa cinsel istismar suçundan 3’er yıl 6’şar ay hapse mahkum edildi. Toplam 45 yıl 6 ay hapse mahkum edilen Mehmet Elibol‘un cezasında indirim de yapılmadı. Benzer suçtan BurdurAğır Ceza Mahkemesi tarafından 2008 yılında 3 yıl 9 ay hapse mahkum olduğu da ortaya çıkan Mehmet Elibol‘un yakalanmasına karar verildi.

HAYVAN OTLATIRKEN YAKALANDI

Hakkındaki yakalama kararını öğrenen Mehmet Elibol‘un, akrabalarının bulunduğuBurdur‘un Bucak İlçesi Kocaaliler Beldesi’ne gitmiş olabileceği ihtimali üzerine jandarmaharekete geçti. Kocaaliler Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Mehmet Elibol‘u arazide hayvan otlatırken yakaladı. Hakkında yakalama kararı olduğunu bilmediğini öne süren Mehmet Elibol, “Hiçbir yere kaçmadım. Halamı ziyarete geldim” dedi. Elibol,Antalya‘dan yürüyerek 4 günde Kocaaliler‘e geldiğini de belirtti. Jandarma tarafından önce Bucak‘a getirilen Mehmet Elibol, ardından Antalya‘ya gönderildi. Hakkında 45 yıl 6 ay hapis cezası verilen Mehmet Elibol, tutuklandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle