Hoşgeldiniz  

4. ANFAŞ TURİZ FUARI HAREKETLİ GEÇTİ..

Semih Köken | 28 Ekim 2022 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

4. ANFAŞ TURİZ FUARI HAREKETLİ GEÇTİ..

4. ANFAŞ TURİZ FUARI HAREKETLİ GEÇTİ..

 

2019 Yılı itibari ile startı verilen Anfaş Expo Center da gerçekleştirilen turizm fuarı 200 fuar katılımcısı ve 20 ülkeden 15 bin davetli turizm profesyoneli ve turizm sektörünün önde gelenlerinin katıldığı 27 ekim 2022 tarihi ile startını verdi.

İki gün sürecek fuara çok sayıda turizmci iş insanları ve davetliler katılım sağladı. İlginin yoğun olduğu fuarda turizm firmaları ile 2023 yılının değerlendirmesi adına istişarelerde bulunuldu.

Geçtiğimiz sezonu iyi kapatmanın heyecanını yaşayan turizm duayenleri 2023 yazı için’de daha büyük beklentileri olduğunu dile getirdiler.

Fuar’da Elpis Travel Şirket Müdürü Halil Seyhan yeni sezonun geçmiş sezondan verimli geçmesini temenni ettiklerini dile getirerek fuar’a olan ilgiden memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Tatil budur com Kontrat Müdürü Sayın Uğurcan Gündüz ile Pegas Touristik BDT ülkeleri Koordinatörü Orhan Sancar ise yaptıkları açıklamalarında Antalya’nın Turizm’in kalbi olduğunu ve yabancı turist pazarında harikulade ilerlediklerini söyleyerek yeni sezondan fazlasıyla umutlu olduklarını dile getirdiler.

Fuar da görüntülediğimiz Kemer Beldibi Rios Beach Otel sahibi iş insanı Sedat Tamgüler ise yaptığı açıklama da geçtiğimiz sezonun geç başladığını 40 gün kadar sürdüğünü fakat doluluk oranlarının bu süre zarfında yüzlerini güldürdüklerini söyleyerek 2023 yılının turizm camiası ve ülkemiz adına bol bereketli geçmesini dilerim derken kendisi ile alakalı bürokratlardan aldığımız duyumlar neticesinde Kemer Belediye Başkanlığı adaylığına hazırlandığını da sorduğumuz’da cevaben:

”Henüz bunları konuşmak için erken ilerleyen günlerde gerekli açıklamayı yapacağım” diyerek adaylığı hakkında net bir bilgi vermekten kaçındı..

Haber: Sezen Turhan

ayışığı gazetesi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle