Hoşgeldiniz  

Köse: Teröristlerin kökü kazınacak

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset, Yaşam A- A+

Köse: Teröristlerin kökü kazınacak

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, ‘Olağanüstü Hal’ uygulamasıyla Türkiye’nin ,terör örgütü üyelerinden çok kısa sürede temizleneceğini söyledi.

Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse, Türkiye’yi kaosa sürüklemek, demokrasiye, seçilmiş cumhurbaşkanı ve hükümete karşı yapılan darbe girişiminin halkın mücadelesiyle önlendiğini belirtti. 15 Temmuz darbe girişiminin 78 milyonun tek yürek olmasını sağladığını belirten Köse, “Üniforma giymiş hainlerin gerçekleştirmek istediği darbeyi, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, halkımızın vatanına ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığı önlemiştir. Vatanına, milletine ve bayrağına bağlı güvenlik güçlerimizin ortaya koyduğu üstün gayret takdire şayandır. Darbeye karşı mücadele veren emniyet güçlerimize ve cuntacılara direnen askerimize teşekkür ediyorum. Bu uğurda yaşamını yitiren demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyen Köse, “Dünyada eşi benzeri olmayan bir direniş gösteren halkımıza teşekkür ediyorum. 15 Temmuz akşamı siyasi görüşü farklı milyonlar, ellerinde Türk Bayrakları ile meydanlara inerek demokrasiye sahip çıktı. Bir haftadır, Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda olduğu gibi bütün şehirlerimizde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlarımızı kutluyorum. Bu tehlike tamamen geçene kadar, demokrasi nöbetine devam edeceğiz” diye konuştu.

DİNİ SAPKINLIK

Fethullah Gülen’in başını çektiği terör örgütü üyelerinin insanlıkla ilgilerinin olmadığını belirten Köse, “Masum insanların üzerine tankla yürüyen, kurşun sıkan, bomba atan kişinin bırakın Müslüman olduğunu, insan olduğu bile söylenemez. Bu örgüt üyelerinin, insanlarımızın dini hassasiyetlerini yıllarca kullandıklarını biliyorduk ama bir hakimin mahkeme kararına Fethullah Gülen’in ‘Mehdi’ olduğunu yazması, sapkınlığın, din ve imandan yoksun olmanın son noktası olsa gerek” diye konuştu.

ETKİN MÜCADELE

FETÖ terör örgütü mensuplarının gerek TSK, gerekse devletin diğer kademelerindeki tüm üyelerinin temizleneceğini ifade eden Mustafa Köse, “Anayasanın 120. maddesinde belirtilen sebeplerle 3 ay süreyle ülkemizde ‘Olağanüstü Hal’ ilan edildi. Alınan bu karar, vatan hainlerinin tespiti, onlarla daha etkin, daha hızlı mücadele edilebilmek içindir. ‘Olağanüstü Hal’ uygulamasıyla Türkiye, terör örgütü üyelerinden çok kısa sürede temizlenecek” dedi:

VATANDAŞIMIZ MÜSTERİH OLSUN

Köse, şöyle devam etti: “Milletimiz 15 Temmuz akşamı, demokrasiye, hukuk devletine, hak ve özgürlüklerine ne kadar bağlı olduğunu göstermiştir. Bu uğurda gerekirse canını vermeye hazırdır. Olağanüstü hal kararı, demokrasiye, hukuk devletine vatandaşlarımızın hak özgürlüklerine yönelik tehdidi ortadan kaldırmak için alınmıştır. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Herkes işine, yaşamına, normal hayatına devam etsin. Bu zor süreci, milletimizin desteğiyle en kısa sürede atlatacağız”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle