Hoşgeldiniz  

KEMER FUNDA ARAR İLE ÇOŞTU BAŞKAN GÜL TEŞEKKÜR ETTİ

Semih Köken | 11 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER FUNDA ARAR İLE ÇOŞTU BAŞKAN GÜL TEŞEKKÜR ETTİ

13592747_557721047749147_4599167300703155428_nsafe_imageWatch video!13-kemer-altin-nar-kultur-ve-sanat-festivali-8597890_300

13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali Festival, Funda Arar ve Emre Sertkaya konserleriyle sona erdi Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Funda Arar ve Emre Sertkaya konserleriyle tamamlandı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül‘ün konuşması 13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali
Festival, Funda Arar ve Emre Sertkaya konserleriyle sona erdi
Antalya’nın Kemer ilçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Funda Arar ve Emre Sertkaya konserleriyle tamamlandı.Kemer Belediyesi tarafından organize edilen festivalin ilçe stadındaki son gününde, bir ses yarışmasında birinci olan Emre Sertkaya sahne aldı.Sertkaya’dan sonra sahneye çıkan Funda Arar, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sertkaya ile Arar, sunuculuğunu komedyen Okan Karacan ve oyuncu İpek Tanrıyar‘ın yaptığı programa katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinlik sonrası konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 2009’da belediye başkanı seçildiği zaman ilçeye gelen yerli turist sayısı yüzde 5 civarındayken, son dört yılda Kemer‘in birinci olduğunu söyledi.

Festivalin ilkini düzenlerken çok eleştirildiğini ifade eden Gül, “Bu sene en az 150 bin yerli misafirin geldiğini göreceğiz. Kemer‘in bir nefes alabilmesi için bu yılki festivali haziran ayında yapmadık, bayrama denk getirdik ve esnafın yüzünü güldürdük. Suriye sınırında Rus savaş uçağı düşünce, ‘turizm bitti’ dediler. Ben de ‘hayır Kemer bir numara olacak’ dedim. Buradaki herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Gül, 24 Ağustos’ta Kemer‘de Ukrayna Milli Bayramı’nı kutlayacaklarını sözlerine ekledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle