Hoşgeldiniz  

2014 Yılı Son Meclis Toplantısı Yapıldı!

SEMİH KÖKEN | 02 Aralık 2014 | Gündem A- A+

Kemer belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Meclis üyelerinden AK Partili Ramazan Aslancan katılmadığı toplantında bir önceki toplantında alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.
Gündemin 3. Maddesinde yer alan geçici işçi statüsünde çalışan işçilere çalışma izni verilmesi 1 yıl uzatılarak oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde yer Huzur Hakkı ücretinin belirlenmesi ve Meclis Üyelerinin aldıkları Huzur Hakkının bir hesapta toplanıp ihtiyacı olan gençlere burs olarak verilmesi talep edildi. Gündemin 5. Maddesi Antalya’da ikamet eden Belediye Personellerinin talebi üzerine tahsis edilen servis otobüsünün süresi 1 yıl uzatıldı ve ücretlerinde ise 10 TL artış sağlandı. Oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 6. Maddesi Orange County Resort Hotel Toros-Han Rest. Tur.San. Ve Tic. A.Ş tarafından belediyeye yapılmak istenen araç bağışı oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 7. Maddesi Kemer’de yapılacak Kadastro çalışmalarında, yemin törenine katılmayan bazı bilirkişilerinin yerine yeni isimlerin yazılması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 8. Maddesi 4706 Sayılı Yasanın 5. Maddesi gereği Kemer yeni Mahalle 321/2 parsel nolu taşınmazın satışı konusu oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 9. Maddesi Kemer Aslanbucak mahallesinde uygulanan 80 Cm parapet yüksekliği çatı arası kullanım hakkının Göynük mahallesinde yapılan yapılarda kullanılması oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 10. Kemer Kiriş Mahallesi Sahil caddesini Çamyuva Mahallesine bağlayan Ağva Çayı köprü geçişi ve bu geçişin Çamyuva Mahallesindeki bağlantılarını kapsayan plan değişiklik teklifi oy birliği kabul edildi.
Kapanış konuşmasını yapan Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Beldibi Mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Belediye olarak dik durduk eğilmedik, tehdit alıyoruz biz 20 yıldır tehdit alıyoruz diyen Başkan Gül; Beldibini turizme kazandıracağız bu çalışmalarda gayret gösteren Meclis üyelerime, Daire Müdürlerime, işçilerimize ve bize destek olan Kolluk kuvvetlerimize teşekkür ederim. Kemerimize ve Beldibi halkımıza hayırlı olsun Beldibini artık düzenli bir hale getireceğiz 2015 yılında buluşmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkürler. Dedi
Bir sonraki Meclis toplantısının belirlenmesinin ardından meclis dağıldı.
Bir sonraki Meclis Toplantısı 6 Ocak 2015 Salı Saat 14.00 olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle