Hoşgeldiniz  

20 yıl sonra gelen asfalta teşekkür

Semih Köken | 13 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

20 yıl sonra gelen asfalta teşekkür

ANTALYA’da Varlık Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını denetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür eden ve iftara davet eden vatandaşlar, “Mahallemizde en son 1995-1996 yıllarında yol çalışması yapılmıştı. 20 yıl sonra asfaltlanıyor” dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, hafta sonu Varlık Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan yol yenileme çalışmalarını denetledi. Denetleme sırasında Başkan Uysal’ı gören vatandaşlar, “1996 yılından beri Varlık Mahallesi’nde ikamet ediyoruz. Mahallemizde ilk defa yollarımız yenileniyor, çöp konteynerlerimiz yeraltına alınıyor. Sayenizde mahallemize hizmet geliyor” diyerek teşekkür etti.

ESNAFLA SOHBET

Varlık Mahallesi 184 Sokak’ta yapılan asfaltlama çalışmasını denetleyen Başkan Uysal, Varlık Taksi Durağı’nda, taksici esnafı ile de sohbet etti. Başkan Uysal, Varlık Mahallesi’ndeki tüm sokak ve caddelerin Avrupa standartlarında asfaltla kaplanacağını söyledi.

Başkan Uysal, ziyareti sırasında bir sürprizle de karşılaştı. Başkan Uysal, bir bakkalı ziyaretinde 1 ve 2’nci sınıfı okuduğu Kemer Ovacık İlkokulu’ndan Bayram Tal adlı okul arkadaşı ile karşılaştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle