Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek: Gürsu Kapalı Halk Pazarımız hayırlı olsun

SEMİH KÖKEN | 15 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Konyaltı Belediyesi, oteller bölgesinin tamda orta kısmında yer alan Gürsu Mahallesi’nde 5. kapalı Pazar yerini hizmete açtı. Antalya Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Odasının da işbirliğiyle revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturulan Gürsu Kapalı Halk Pazarı’nın açılış törenine, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karacan, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Metin Bucak, Sakarya Sebzeciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Konya Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz, Balıkesir Pazarcılar Odası Başkanı Ayhan Baydan, Burdur Pazarcılar Odası Başkanı Tuncay Yiğit, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan, Manavgat Pazarcılar Odası Başkanı Sami Doğan, Antalya Pazarcılar Odası Başkanı Yusuf Öztürk, Milli Piyangocular Odası Başkanı Yalçın Sayar ile birlikte çok sayıda pazarcı esnafı ve davetli katıldı.

Pazarcı esnafıyla birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Muhittin Böcek, pazarın bölge sakinlerine hayırlı olması dileklerinde bulunarak Konyaaltı’nda 5. kapalı pazar yerini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, “Gürsu Kapalı Semt Pazarı yerinde 68 tezgah yeri bulunuyor. Cumartesi günleri hizmet verecek olan pazar yerinde 34 sebze-meyve, 22 tuhafiye, 10 bakkaliye-şarküteri ve 2 de balık tezgahı bulunacak. Toplam 96 pazarcı esnafımızın hizmet vereceği Gürsu Kapalı Semt Pazarı, modern hali ile tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecektir.” diye konuştu.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Ali Karacan ise konuşmasında, oldukça nezih bir ilçenin son derece modern bir mahallesi olan Gürsu’da hizmete açılan pazar yeriyle son derece mutlu olduklarını belirterek, bu hizmetlerinden ötürü Başkan Böcek’e teşekkür etti. Konuşmaların sonrasında Başkan Böcek, davetlilerle birlikte açılış kurdelesini keserek pazar yerini gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Böcek, kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür eden bölge sakinleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Metin Bucak, açılış anısına Başkan Muhittin Böcek’e pazarcı esnafı için doğruluğu ve dürüstlüğü simgeleyen “terazi” hediye etti. Tören pop sanatçısı Murat Tekyıldız’ın konseriyle son buldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle