Hoşgeldiniz  

15. ULUSLARARASI KEMER SU ALTI GÜNLERİ BAŞLADI

Semih Köken | 20 Mayıs 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

15. ULUSLARARASI KEMER SU ALTI GÜNLERİ BAŞLADI

Açılıştan detay Konuşmalardan detay 15. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri Selçuk Üniversitesi ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) tarafından organize edilen 15. Uluslararası Kemer Sualtı Günleri, başladı.

 

Kemer ilçesinde bulunan Selçuk Üniversitesi Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Almanya, Polonya, İranve Rusya‘dan toplam 50 sualtı fotoğrafçısının fotoğraf ve video çekeceği bildirildi.

Sualtı günlerinin açılış töreninde konuşan Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, etkinliğin Kemer‘in zenginliklerini gösterme anlamında önemli olduğunu söyledi. Kemer‘in su altında önemli bir lokasyon haline geldiğini ifade eden Feslihan, burada çekilen fotoğrafların Kemer‘i uluslararası anlamda tanıtacağını dile getirdi.

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Volkan Yorulmaz ise Kemer‘in su altı zenginliğine ilişkin yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu söyledi. Bu tür etkinliklerin artması gerektiğine dikkati çeken Yorulmaz, Kemer‘in dünyadaki 50 dalış merkezi arasında olduğunu kaydetti.

Törene, Feslihan ve Yorulmaz’ın yanı sıra Kemre Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, KemerTuristik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Selçuk ÜniversitesiSualtı Arkeoloğu Yrd. Doç. Dr. Hakan Öniz ve sualtı fotoğrafçıları katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle