Hoşgeldiniz  

107 günde 40 bin ton asfalt

Semih Köken | 11 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

107 günde 40 bin ton asfalt

RUTİN üretime 15 Mart’ta başlayan Muratpaşa Belediyesi Asfalt Üretim Plenti’nde, 107 günde toplam 40 bin ton asfalt üretildi. Üretilen asfalt, 3 mahallenin yollarının tamamen, 8 mahallenin yollarının da kısmi yenilenmesinde kullanıldı.

Tam kapasiteyle 15 Mart’ta çalışmaya başlayan Muratpaşa Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi’nde (Plent) 107 günde toplam 40 bin ton sıcak asfalt üretildi. 1 günde yaklaşık 374 ton sıcak asfalt üretilen plent, şu an için sadece Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyacını karşılıyor. Önümüzdeki günlerde, diğer yerel yönetimlere de sıcak asfalt satışı hedefleniyor.

Muratpaşa Belediyesi Asfalt Plenti’nde, 15 Mart-30 Haziran tarihleri arasında üretilen 40 bin ton sıcak asfalt, Bahçelievler, Yıldız, Varlık mahallelerinin yollarının tamamen, Ermenek, Gebizli, Güzeloluk, Güzeloba, Kızıltoprak, Yenigöl, Yeşildere ve Yüksekalan mahallelerinin yollarının ise kısmen yenilenmesinde kullanıldı. Üretilen asfalt, diğer mahallelerdeki lokal çalışmaların yanı sıra, eğitim kurumları ve ibadethanelerden gelen taleplerin karşılanmasında da kullanıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle