Hoşgeldiniz  

1 mağlubiyet 2 beraberlik 3 gol

Semih Köken | 28 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

1 mağlubiyet 2 beraberlik 3 gol

ANTALYASPOR, üçüncü hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Bayer 04 Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı. Kamp döneminde oynadığı 3 hazırlık maçında da birer gol atan kırmızı beyazlılar, 1 mağlubiyet 2 beraberlikle galibiyete hasret kaldı.

 

Süper Lig’de yeni sezona Avusturya’nın Salzburg kentinde hazırlanan Antalyaspor, Bundesliga ekiplerinden Bayer 04 Leverkusen ile karşılaştı. Bolu ve Salzbur’daki kamp sürecinde üçüncü hazırlık maçını oynayan kırmızı beyazlılar, Bayer 04 Leverkusen karşılaşmasına Boffin, Celustka, Salih, Diego, Sakıb, Sandro, Charles, Danilo, El Kabir, Maicon, Eto’o ile başladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yedek kulübesinde de Ferhat, Ozan, Yusuf, Zeki, Aydın, Harun, Drole, Emre, Atakan, Bahadır, Doğukan’a şans tanıdı.

 

Bayer 04 Leverkusen karşısında 30’uncu dakikada Kevin Volland’ın golüyle 1-0 geriye düştü. İlk yarının bitimine dakikalar kala Antalyaspor kalecisi Boffin penaltı kurtararak, farkın açılmasını engelledi. 73’üncü dakikada Eto’o’nun pasıyla topu filelere gönderen El Kabir, beraberlik golüne adını yazdırdı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

Antalyaspor, üçüncü hazırlık maçında da rakibini yenemedi. Boluspor’a 2-1 yenilen Antalyaspor, ardından Bundesliga 2. Lig ekiplerinden FC Erzgebirge Aue ile oynadığı maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Antalyaspor, yeni sezon öncesi kamp döneminde son hazırlık maçını 31 Temmuz’da da Hamburg ile oynayacak.

 

FOTOĞRAFLI

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle