Hoşgeldiniz  

BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR

SEMİH KÖKEN | 07 Haziran 2020 | EXPO 2016 A- A+

BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR

Kemerde son günlerde yaşanan olaylara en ilgincı ve en çarpıcısı eklendi.

Necati Topaloğlu nun Göynük Belediye Başkanı olduğu dönemlere ait Ruhsat ve izinlerin nasıl alındığı bununla ilgili kararların FETÖ kumpası ile  yapıldığını ele alan bir suç duyurusu Kemerli Ticaret insanı olan İlker Büyükgebiz tarafından ortaya atıldı.

Büyükgebiz in sosyal medyadan bu duyuruyu yayınlamasının ardından Kemerde eski Belediye Başkanı Hasan Şeker döneminde yapılan ve danıştay tarafından iptal edilen otogar ve Beinzinlik projesinin de suya düşmesi ve Necati Topaloğlunun FETÖ yardımıyla mahkemelerden yırttığı  dilden dile konuşulurken olayın yakın bir zamanda Soruşturma dan çıkarak Adalet in önüne gelmesi bekleniyor.

                                İŞTE O AÇIKLAMA

 

KEMER KAMUOYUNA:İki gündür Beldibi imar planı konuşuluyor ve her fikre görüşe mağduriyete saygım vardır.Aşağıdaki evrak mahkeme kararı bildirimidir(çok saydığım hukukçu abim rica ettiği için gizledim evrak belediye de)2017 yılında Kemer belediyesine tebliğ olmuş resmî evraktır.

Bu kararı 5 aydır Necati turizm bakanlığına ve imkon haritaya baskıyla tehditle bu kararı uygula diyor resmî onaylı petrolü plandan sil diyor necati kime;imkon harita Sn. Burhan Kızılöze ve Burhan bey patron Necati sil demesine rağmen silmedim ,kendileri gülsüm ve necati pdf. Numaraları üzerinden sildiler ve iki gün önce bakanlığa gönderdiler yani yetkisiz iki zaat musibet siliyor.

Beldibi planından. Herşey tamam plan 5 ay süreç yaşadı ve silindi aşağıdaki kararı dikkate aldı. Bu karar 2017 yılında gelmiş ve Tekirova imar planı 7 ay olmuş onaylanalı Tekirova daki plandaki petrol İÇİN bu kararı NİÇİN UYGULATMADIN NECATİ VE GÜLSÜM????

Ve aşağıdaki DANIŞTAY KARARINA İMZA ATAN 5 Hakim üyenin 4 Tanesi 15 temmuz kalkışmasında FETÖCÜ örgüt üyesi olarak tutuklanmışlar 9 ar yıl ceza almışlar hapistedirler ve bu karara gerekçe beni şikayet eden şirketin ana ortağı Hasan Bilici de fetöcülükten 2 yıl yatmış yargılanıyor…

yani BİZLER AİLE OLARAK 17/25 Aralık sürecinden sonra VATAN BAYRAK ATATÜRK ve SEÇİLMİŞ HÜKÜMET diyerek DEMORASİNİN DEVAMI dediğimiz için FETÖCÜ yapı rahatsız olmuş ve 17/25 aralığın rövanşını FETÖCÜ Danıştay hakimlerini kullanarak aşağıdaki kararı çıkartmışlar ART NİYETLİ FETÖCÜ YAPI BİZLERE BEDEL ÖDETMEK İSTEMİŞTİR.

Şimdi bu kararın Kanuni dayanağı varmıdır???

YOKTUR VE 2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasasına rağmen 2016 yılında FETÖCÜ 4 Hakim üye gözlerini vijdanlarını kör ederek 2014 Büyükşehir kanunda BEYAZ a SİYAH diyecek kadar kör ve vijdansız fetöcü kararla HUKUKSUZLUK YAPILMIŞTIR…!!!

Şimdi SONUÇ OLARAK:

Bizleri Demokratik Vatan Bayrak Atatürk Demokrasi Hükümet Devam etmeli Tercihimizden dolayı

KUMPAS ÇETESİ FETÖCÜ YAPI “;Şikayet eden şirket ana hissedarı FETÖCÜ,Danıştay kararına imza atan 4 Hakim FETÖCÜ KUMPASÇI,ve bu 17/25 aralık kalkışmanın SON rövanşında SON TETİKÇİLİK YAPAN;

necati topaloğlu ve gülsüm bal dır. TETİKÇİLİĞİN ŞAHİDİ Sn. Burhan Kızılöz büyüğümüz dür.

2017 yılındaki karar Tekirova da x bir petrol e planda izin verilip adam seçilip kanun uygulanmayıp BELDİBİ İMAR PLANINDA BENİM ŞİRKETİME NOKTA ATIŞI YAPILIYOR “suçtur çiftestandart adam kayırmak ve FETÖCÜ TETİKÇİLİK TİR YAPILAN…!!!!

KEMER KAYMAKAMINDAN VE BAŞ SAVCISINDAN İSTEMİM;

1–Şu an Kemer otogar planı Danıştay ca İPTAL EDİLMİŞTİR bana uygulanan kanunun gereğini arz ederim.

2–Göynük te herkesin bildiği Kilikya otel planı Danıştay ca iptal edilmiştir kanuni gereğini arz ederim.

3–Geçmiş Göynük belediye başkanı necati Topaloğlu ve gülsüm bal ın zamanında imzalayıp yapılan oteller imar barışı yaparak kendilerini aklamışlardır tamam ama bu imar barışı gerektiren “kaçak fazlalıklarda evraklar la beyan edilmiş olup “bu kaçaklarda GÖZ YUMAN İMZA ATAN ONAY VEREN MEMURUN SORUMLULUĞU DEVAM EDİYOR”.

…Sayın Kemer Kaymakamı ve Sayın Kemer Başsavcım dan kanunun takipçisi vatandaşın eşitliği ilkesiyle

GEREĞİNİ ARZ EDERİM. BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle