Hoşgeldiniz  

Ukrayna olayından ilk darbe Erciyes’e. Haftada 6 uçak geliyordu

Semih Köken | 26 Şubat 2022 | Ekonomi, Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

Rusya’nın‘ya saldırısınıne ilk olumsuz yansıması Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ne oldu. Erciyes Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı,‘dan haftada 6 charter uçuş gerçekleşirken 1’e düştüğünü söyledi. Cıngı, tatili biten ancak operasyon nedeniyle ülkelerine dönemeyenlı turistlerin Antalya’da misafir edileceğini belirtti.

Cıngı, “Özellikle ve dünyada bizim fazla misafir ettiğimiz ülke. Bu yıl da oldukça yoğun bir hareketlilik yaşıyoruz ile alakalı. Sezon başında haftalık 6 charter uçağı planlanmıştı. Fakat özellikle kışın başından itibaren savaş dedikodularının oluşması ister istemez insanları ciddi oranda tedirgin etti ve 6 uçakla başladığımız charter seferleri haftada 1 uçağa düştü” dedi.

“Ülkelerine dönemeyenlı turistler Antalya’da misafir edilecek”

Geçtiğimiz hafta kayak için Erciyes’e gelen ancak şuanda ülkelerine dönemeyenlı turistlerin Antalya’da misafir edileceğini sözlerine ekleyen Başkan Cıngı, “Şu anda da geçtiğimiz hafta içinde gelen ve bugün de tatilleri son bulanlı bir grubumuz Kayseri’de. Operatör misafirlerimizi alıp Antalya’ya götürdü. Antalya’da bir süre misafir edecekler. hava sahası açılınca safirlerimiz evlerine dönecekler” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle