Hoşgeldiniz  

Öğrenciler soru çözüm kampına girdi

Semih Köken | 28 Nisan 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor, Turizm, Video Galeri, Yaşam, Yazarlar


Semih Köken
deniz@porsuk.net

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan 300 öğrenci, soru çözüm kampına girdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından eğitime kazandırılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda alanında uzmanlaşmış 11 öğretmen eşliğinde üniversiteye hazırlanan öğrenciler, yaklaşan üniversite sınavı öncesinde soru çözüm kampına girdi.

Hafta içi her gün sabahtan akşam 20.30’a kadar tempoyu artırmak adına soru çözen öğrenciler, yapamadıkları soruları ise öğretmenleri eşliğinde çözüyor.

Yaklaşık 1 ay sürecek olan kamp sonrası öğrencilerin seri deneme sınavlarına da gireceği öğrenildi. Seri deneme sınavlarının ise haftanın her günü yapılacağı bildirildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, kurs merkezimizde soru çözüm kampına girdi. Yaklaşan üniversite sınavı öncesinde hem tempolarını artıyorlar hem de anlamadıkları konuları öğretmenleri eşliğinde tekrar gözden geçiriyor. Öğrencilerimiz kamp sonrası seri deneme sınavlarına da girerek kendi seviyelerini de belirleyecek. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Eğitime yaptığımız katkılar aratarak devam edecek.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle