Hoşgeldiniz  

Mahmut Boz’a teşekkür plaketi

Semih Köken | 26 Ocak 2016 | Ekonomi A- A+

Antalya’da bağımsız araştırma şirketi Selçuk Danışmanlık tarafından yapılan araştırma sonucu kamuoyunda farkındalık yaratan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi sunuldu.

Selçuk Danışmanlık, Antalya’da uzun yıllardır çeşitli sektörlerde indirim ve avantaj sağlayan Dubay İndirim kartı’yla çok ses getirmişti.  ‘Gazetecilik’, ‘Radyo, Televizyon ve Sinema’, ‘Görsel İletişim Tasarımı’ ile ‘Halkla İlişkiler ve Tanıtım’ olmak üzere dört ayrı kategoride yapılan değerlendirmeler sonucunda kamuoyunda farkındalık oluşturan kişi ve kurumlar ödüle layık görüldü. Medya ve İletişim alanında yapılan değerlendirmede En İyi Medya Şirketi ödülünü, Antalya’nin en popüler dergisi olan Viva Dergi aldı. Kurum adına ödülü alan Mahmut Boz, “Bu ödülü, şehrimizde saat farkı gözetmeden çalışan mesai arkadaşlarım adına alıyorum” diye konuştu.

Ödül alacak isimlerin belirlenme süreci hakkında bilgi veren Dubay İndirim Kartı Genel Koordinatörü İsmail Selçuk, “Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinin ve öğrencilerinin belirlediği anket sonucu plaketler sahiplerini buldu. Bu anket etkinliği, öğrenciler için çok önemli bir buluşma. Çünkü hem iletişim alanının akademisyenleri hem de sektörde bizzat bu işi uygulayan profesyoneller var. Biz sistemi tersine çevirerek geleneksel olarak öğrencilerin yaptığı seçimleri yaptırdık. Dikkat çeken bütün çalışmalar değerlendirildi ve övgüye değer bulunanlara da plaket verildi. Ben de iletişim fakültesi mezunuyum” dedi.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle