Hoşgeldiniz  

Eski Uydu Alıcılarınız Süperleriyle Değiştirilsin İstemez Misiniz?

Semih Köken | 16 Şubat 2015 | Ekonomi A- A+

Eski uydu alıcılarınızı getirdiğiniz takdirde, 240 TL gibi güzel bir indirimle HD kalitesini yaşama keyfine ulaşın. D-smart’ın en kaliteli görüntüsü ile 51 tane olmak üzere 500 kanalı bulunan izlediğinizde gözlerinizi kamaştıracak D-smart’a geçerek sizlerde bu keyfi yaşama fırsatı yakalamış olacaksınız.  Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerimiz, eski uydu alıcılarını getirdikleri takdirde en güzel ve özel fiyatların bulunduğu gösterimi kaliteli olan D-smart sahibi olacaklardır.

Bu kampanyalarda devasa paketleri de bulunan uydu alıcılarıyla birlikte sinema keyfide yaşamış olacaksınız. Eski uydularını getirdiklerinde kendilerine sunacak olduğumuz paketleri şu şekilde sizlere anlatmak isteriz. Spor paketleri 45 TL olmak üzere sinema paketleri 25 TL’dir. Kampanyalı sunulmuş tüm ürünlerinde iç kurulma şeklinde olup bunun para bedelini taksitli ödeme seçenekleriyle de yapabilmektesiniz. İsterseniz peşinde ödeye bilmektesiniz. 24 ay boyunca her ay 2 TL den faturanıza yansıtılacak şekilde olacaktır. Eğer sizler tek seferde ödemek istersinizde 40 TL olmak üzere ilk faturanızı ödemiş olacaksınız. Bu kampanya ya katıldığım takdirde taahatüt vermem gerekecek mi diyorsanız? Evet 24 aylık bir taahatüt alınabilmekte. Eğer 24 aydan önce üyeliği iptal etmek istediğinizde sizlere verilen tüm avantajlar ve uydu alıcılar tekrar geri iadesi söz konudur. D-smart yayın ve kanalarının içeriklerinin değişimini yapmanız haklarını saklı tutmaktadır. Ve sizlere sunulan kampanyalarda sınırlandırılmıştır size verilmiş olan kampanya başka kampanyalarla birlikte asla birleştirilemez kampanyalarımızdaki sunduğumuz tüm fiyatlara dâhil olmaktadır. Aboneliğinizin iptali halinde teslim etmek istediğiniz kulanmış olduğunuz uydunuzun iadesi tamamlanabilir. Eski uydularınız getirip yeni uydularınız aldığınızda D-smart keyfini evinizde doya doya yaşayacaksınız istediğiniz tüm filmleri dizileri rahatla izleyeceksiniz. Artık son teknolojiyle değişen D-smart ise siz alıcıların hizmetine sunulmuştur. Tüm bu kampanya detaylar tek bir tıkla karşınıza gelebilmektedir. Bunun için yeniabonelik.com adresine tıklayınız.

Evde TV izleme keyfini yakalayın en sevdiğiniz yabancı filmleri en net HD kalitesi 3D görünümüyle birlikte daha konforlu bir şekilde izlemiş olacaksınız. Hala eski uydunuzla mı TV izliyorsunuz? İşte sizlere bir fırsat hemen eski uydunuzu getirin ve en iyi kalitede yapılmış olan uydularınızı alın. Sizlerde misafirlerinizle sevdiklerinizle birlikte en sevdiğiniz spor kanalarını ödülü filmleri izleyebilirsiniz. Sevdiklerinizde bu keyfi yaşatmış olursunuz. Eski uydular artık günümüzde son buluyor sizde hayatınızda değişiklik yapmak isterseniz bu kampanya tam sizlere göre hazırlanmıştır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle