Hoşgeldiniz  

Arena Oyunları ve Bilgisayar Dünyası

Semih Köken | 16 Şubat 2015 | Ekonomi A- A+

Bilgisayar oyunları çok değişik kategorilerde tasarlanmış olup, her zevkten insana hitap eden yapısı ile dikkat çekmektedir. Son dönemde interneti gelişmesi ve daha yaygın hale gelmesi ile beraber bilgisayar oyunlarına ulaşmak da artık çok kolay bir hale gelmiştir. Arena oyunları da bu gelişmeden nasibini almıştır. Gerçeği aratmayacak senaryosu ve görselleri ile dikkat çeken arena oyunları sayesinde, gladyatör misali heyecanlara yelken açabilir, yarışma ve kazanma tutkusunu da tatmin edebilirsiniz. Bu oyunlara ulaşmak son derece basit olup, hiçbir ücret ödemeyi de beraberinde getirmemektedir.

Ölüm araba arenası oyunu son derece zevkli ve heyecanlı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuna başlarken öncelikle dil ve ülke seçimini yapmanız gerekmektedir. İstediğiniz ülkeyi seçebilirsiniz. Bu seçimden sonra oyun başlayacak ve bir sürü araba üzerinize doğru gelecektir. Bundan dolayı hareketli davranmanız gerekmektedir. Arabaları patlatmaya çalışmalı ve bunun sonucunda da puan toplamalısınız. Bu puanlar ile arabanızın canını arttırabilirsiniz. Aynı zamanda bu puanları paraya da çevirebilir ve arabanıza zırh yaptırabilirsiniz. Arabanız böylelikle daha savaşçı ve korkutucu görünecektir. Arabayı kontrol etmek için yön tuşlarını kullanabilirsiniz. X tuşu ile turbo özelliğini açıp, daha hızlı hareket edebilirsiniz. Saldırı Arenası adlı oyunda da kendinizi bir anda savaş arenasında bulabilirsiniz. Son derece zevkli olan bu oyunda, uzayda dünyayı yok etmek için planlar yapan düşmanları bulmalısınız. Onları bulduktan sonra da yok etmelisiniz. Online olarak bu oyun ile size verilen silahlar ile düşmanlarınızla savaşın. Oyunu oynamak için Hemen Oyna adlı butona basmanız gerekmektedir. Sonrasında ise açılan pencereden isminizi girin ve online bir şekilde savaşmaya hazır olun. Campaign bölümüne tıklayarak da savaşmaya başlayın. Oyun içerisinde yön tuşlarını kullanarak kolayca karakterinizi hareket ettirebilirsiniz. Mouse ile de yardım alıp hem hedefleri seçebilir hem de ateş edebilirsiniz. Boşluk adı verilen space tuşu ile de karakteriniz zıplayabilir ve 1,2,3 tuşları ile de silahlarınızı değiştirebilirsiniz.

Bu oyunlar sayesinde silah kullanarak, düşmanlarınızı yok etmek hiç de zor değildir. Bu sayede maceradan maceraya koşabilir ve yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle