Hoşgeldiniz  

Yeni merkez müdürüne ziyaret

Semih Köken | 18 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Akdeniz Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) Başkanı Mehmet Şahan, yüz nakli yapılan Uğur Acar ve Turan Çolak, Organ Nakli Merkez Müdürü Prof. Dr. Bülent Aydınlı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

**

Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi Müdürlüğü görevinden, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Merkez Müdürlüğü’ne atanan Prof. Dr. Bülent Aydınlı’ya merkezinin gönüllü neferi olacaklarını söyleyen AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, “Her zaman olduğu gibi bundan sonra da organ bağışının öneminin anlatılması ve bağış gönüllülerinin artırılması için gerekirse Türkiye’nin tüm il ve ilçelerini dolaşıp kampanyalar düzenleyeceğiz” dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Prof. Dr. Bülent Aydınlı ise “Yeni görevimde beni yalnız bırakmayarak başarı dilediğiniz, projelerle yanımda olacağınızı belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah, büyük bir ekip işi olan organ nakli görevini hep birlikte el ele vererek geldiği noktadan daha da ileri götüreceğiz. Destek ve iyi niyet dilekleriniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle