Hoşgeldiniz  

Yeni Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Yeni Evli Çifti Ölüm Ayırdı

İstanbul‘da dün evlenen ve balayı için Antalya‘ya giden 24 yaşındaki Damla ve 34 yaşındaki Gürcan Bacak’ın içinde bulundukları otomobil, Kütahya yakınlarında kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Gürcan Bacak kaza yerinde öldü, ağır yaralanan Damla Bacak hastaneye kaldırıldı.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kaza bugün sabah saatlerinde Eskişehir- Kütahya karayolunda, Kütahya‘ya 35 kilometre kala meydana geldi. Dün İstanbul Sarıyer‘de nikah ve düğünleri yapılan Damla ve Gürcan Bacak, balayını geçirecekleri Antalya‘ya gitmek için bu sabaha karşı yola çıktı. Gürcan Bacak yönetimindeki 34 VM 5796 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobil, taklalar atarak şarampole yuvarlandı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Gürcan Bacak olay yerinde öldü, ağır yaralanan 1 günlük eşi Damla Bacak, 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar ÜniversitesiEvliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

EMNİYET KEMERİ TAKMADIKLARI ÖĞRENİLDİ

Kazada ölen Gürcan Bacak ile yaralı Damla Bacak’ın emniyet kemerlerinin takılı olmadığı, şarampole yuvarlanan otomobilden fırladıkları belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle