Hoşgeldiniz  

Yemen Kahvesi Korkuteli’nde

Semih Köken | 30 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

Yemen Kahvesi Korkuteli’nde

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’nde Yemen Kahvesi şubesi açılışı yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahattin Bayraktar’ın işletme sahibi olduğu işyerinin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, güreş ağaları Hamdi Sarıca ve İrfan Önal, başpehlivan Orhan Okulu, siyasi parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce birer konuşma yaparak, ilçeye kazandırılan işletmenin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra konuşan işletme sahibi Bahattin Bayraktar da kahvenin sadece bir içecek değil aynı zamanda köklü ve derin bir kültürdür olduğunu belirterek, “Yemen Kahvesi, projelendirmeden uygulamaya, aksesuardan menülerin de yer alan ürünlerimizin yüzde 80’e kadar kendi bünyemizde yer alan tecrübeli ekiplerimiz ve donanımlı fabrikamızda üretilmektedir. Kahvemiz Kızıldeniz sınırında Yemen bölgesinin dağlarında Arap yarımadasının güneybatı tepesinde yetişen tek orijinli ekilen dünyanın en eski kahveleridir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından işletmenin açılışı yapıldı ve katılımcılara kahve ikram edildi.4d11dfbaab841241d49a8fab1cf63c38 be5dc9766f32142be36ccf0e38a849f7

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle