Hoşgeldiniz  

Yaz Spor Okulu’nda sertifika heyecanı

SEMİH KÖKEN | 27 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

yazspor okulu kapanis (3)

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 8 ayrı branşta ücretsiz düzenlediği Yaz Spor Okulu sona erdi. Yaz Spor Okulu’na katılan 2 bin öğrenci sertifikalarını aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için açtığı Yaz Spor Okulu tamamlandı. Yüzme, futbol, basketbol, bayan voleybol, tenis, satranç, tekvando ve yakın savunma sporları branşlarına kayıt yaptıran 2 bin öğrenci, 2 ay boyunca alanında uzman 45 eğitmen eşliğinde Yaz Spor Okulu’nun etkinliklerinden faydalandı.

SPOR ETKİNLİKLERİ SÜRECEK

6-14 yaş arası çocuk ve gençlere yönelik gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu’na devamlılık gösteren öğrenciler sertifikalarını törenle aldı. Törene, Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, öğrenciler ve aileleri katıldı. Spor Müdürü Mutlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara büyük önem verdiğini, çocukların sportif aktivitelere katılması için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Yaz Spor Okulları’nda eğitim alan çocuklar da eğitimlerin çok keyifli ve eğlenceli geçtiğini belirterek, bu fırsatı sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle