Hoşgeldiniz  

YAŞLILARA, DİKKATLİ YAŞAM DERSİ

SEMİH KÖKEN | 01 Nisan 2015 | Antalya Haber A- A+

 

 

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Niyazi Öztürk, katıldığı toplantıda yaşlılarda ev kazaları ve ortopedik rahatsızlıklar hakkında bilgi verdi.

 

Döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin ortaklaşa düzenlediği, “Yaşlılar Haftası” etkinliği yoğun ilgili gördü. Toplantıya, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Niyazi Öztürk konuşmacı olarak yer aldı. Döşemealtı İlçe Kaymakamı Mehmet Baygül’ün katıldığı toplantıya, Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Adil Kaplan, Çığlık Beldesi Aile Hekimi Dr. Selahattin Kazaz ve bölge halkı katıldı.

 

KAYMAKAM’DAN TEŞEKKÜR

 

Yaşlılar Haftası nedeniyle bir araya geldiklerini söyleyen Op. Dr. Niyazi Öztürk, ev içi kazaları, yaşlılarda bu kazalardan doğan ortopedik hastalıklar ve tedavi yöntemleri, ortopedik hastalıklar ve ameliyatlar hakkında bilgi verdi. Yaptığı sunumun ardından katılımcılar sorularını Op. Dr. Öztürk’e iletti. Toplantı sonrasında sunum yapan Op. Dr. Niyazi Öztürk’e Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül tarafından teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle