Hoşgeldiniz  

“Verdiğimiz her sözün takipçisi olacağız”

Semih Köken | 22 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, il yöneticileri ile ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda, seçim sonuçları ve yapılacak yatırımlar ele alındı.

AK Parti, 1 Kasım genel seçimlerinin ardından geniş katılımlı bir toplantı düzenleyerek, seçim sonuçlarını değerlendirdi. AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer başkanlığında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, İl Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Başkanları katıldı.

ANTALYA KONUŞULUYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu seçim sonuçlarıyla Türkiye’de adından en fazla söz ettiren ilin Antalya olduğunu belirterek, “Biz Antalya’da, Türkiye ortalamasını yakalayabileceğimizi bu seçimlerle gördük. Antalya’da kendi duvarlarımızı kırdık, bariyerlerimizi aştık. Biz eskiden yüzde 40’ı hedef gösterirken, bugün Manavgat’ta bile yüzde 45 oy aldık. Alanya’da yüzde 50 olduk. Bunlar Kepez ve Muratpaşa’dan sonra gelen iki büyük ilçemiz. Diğer ilçelerle beraber Antalya’da yükselen bir ivme yakaladık. Bu sonuçları daha yukarıya taşımak için çalışacağız. Bunun için de çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Yarın seçim olacakmış gibi halkın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

1 Kasım seçimlerinde, özverili çalışmalarının karşılığını aldıklarını, ve bu çalışmayı devam ettireceklerini kaydeden Çavuşoğlu ” G20’yi biz sürekli anlatıyorduk. Seçim ortamında anlattığın zaman bir noktaya kadar etili oluyordu. Ancak, Sayın Cumhurbaşkanlığımız’ın liderliğinde yapılan toplantıda, o muhteşem tabloyu görünce kararsız kalanlar, oy vermeyenler, AK Parti’yi sevmeyenler dahi gurur duyduklarını ifade ettiler. Ülkemizin geldiği nokta bu. Antalyamız’ın da ulaştığı vizyon bu. Bu şehrin vizyonunu hep beraber yükseltmemiz lazım. Bu şehre borcumuzu çok hizmet ederek ödememiz lazım. Biz bunun en iyisini yaparız. Bizde, o enerji de var, o bilgi birikim de var. Biz bu imkanları sonuna kadar kullanarak en iyi hizmeti Antalya’ya getireceğiz inşallah. Ben inanıyorum ki hep birlikte çok daha güzel günlere ulaşacağız. İlçelere yaptığımız vaatler için biran evvel çalışmaya başlamalıyız. Dört yıl çok çabuk geçer. İlçelerimizin öncelikli sorunlarını tespit ederek, vaatlerimizin hepsini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

BİZ, HİZMETLE SAHADAYIZ

1 Kasım seçim çalışmalarında halkımıza vaatlerde bulunduk diyen AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ise AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını, hizmetleri ile halkın gönlüne giren bir siyaset anlayışını benimsediğini söyledi.

Sümer, “Biz hizmet edersek AK Parti olarak sahadayız. Daha güçlü olmamız için seçimde verdiğimiz her sözün takipçisi olacağız ve daha çok çalışacağız. Halkımız 1 Kasım’da Antalya’da bize tarihi bir zafer yaşattı. Aldığımız 41.7 oy ve 7 milletvekilini meclise göndermemiz, omuzlarımızdaki yükü bir kat daha arttırdı. Halkın bize duyduğu güvene layık olmak için daha fazla çalışmamız gerekir. İlçe başkanlarımızdan elde edilen bu başarının sorumluluğu ile sürekli halkımızın yanında, onların dertleriyle dertlenip, sürekli yanlarında olmaya devam etmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve toplantıya katılan milletvekilleri de 1 Kasım seçimleri çalışmasında ilçe başkanları başta olmak üzere, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin üstün bir gayret gösterdiğini, bu gayretlerin mükafatını da seçim sonucuyla aldıklarını ifade etti.

Toplantının son bölümünde ise alfabetik sıraya göre söz alan ilçe başkanları, seçimde yapılan çalışma, seçim sonucunun ilçeye yansıması, verilen vaatler ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüşlerini açıkladı. İlçe başkanları, seçim beyannamesinde yer alan vaatler, Antalya’da gerçekleştirilecek projeler ve özellikle Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlerin seçim sonucuna önemli katkı sağladığını vurguladı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle