Hoşgeldiniz  

Uygur kardeşlerden anlamlı gösteri

SEMİH KÖKEN | 15 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

uygur kardeşler hükümlülerle buluştu (4) uygur kardeşler hükümlülerle buluştu (1) uygur kardeşler hükümlülerle buluştu (2) 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı ve Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu işbirliği ile düzenlenen etkinlikte ünlü komedyenler Süheyl- Behzat Uygur kardeşler, hükümlüler için sahneye çıktı. Gösteriyi Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Adnan Tabar, Hüseyin Güler , Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mithat Yolcu, gardiyanlar, tutuklu ve hükümlüler birlikte izledi. Uygur kardeşler yaptıkları şovlar ve esprilerle hükümlülere unutulmaz anlar yaşattı. Hükümlülerin katılımıyla düzenlenen yarışmalarda kahkaha dolu, eğlenceli dakikalar geçiren hükümlüler, farklı bir gün geçirdi. Programın sonunda Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Kültür Daire Başkanı Mithat Yolcu’ya plaket takdim etti. Kültür Daire Başkanı Yolcu, Süheyl- Behzat Uygur kardeşlere çiçek takdim ederek teşekkür etti.

BEHZAT UYGUR’DAN TEŞEKKÜR

Behzat Uygur, şovlarını hükümlüler için sahnelemekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek “İnanın çok keyifle yaptık. Sizleri bir nebze olsun eğlendirebildiysek, sizlerin hayatında bir nebze olsun yer alabileceksek, bizim için ödüllerin en büyüğü olacaktır. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, Sayın Cumhuriyet Başsavcıma, Daire Başkanıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bir başka zaman da tiyatro oyunumuzla bir araya geleceğiz. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, ortancaların yanaklarından öpüyoruz” dedi.

TİYATRO OYUNU DA GELECEK

Kültür Daire Başkanı Mithat Yolcu da hükümlülere, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in selamını ileterek, “Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu ilerleyen zamanlarda sizlere bir oyun sahneleyecekler, burada onun da sözünü veriyoruz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum sağlıcakla kalın” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle